Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez normális? Vagy tényleg meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Vagy tényleg meg zakkantam .

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy az normális ha az exemnek akarok segíteni?! Miközben lassan egy éve szakítottunk .. Nincs mivel haza jönnie és szó szerint sajnálom úgy érzem hogy nagyon nagy szüksége lenne rám... Nem kérte a segítségem de ha kérné segítenék peddig már nem szeretem , és neki van már egy másik kapcsolata. Nem értem miért akarok segíteni ...
2020. ápr. 9. 06:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy érzel még iránta valamit, ezért normális. Viszont, ha van már kapcsolata szerintem ne keresd a társaságát, mert csak bonyolítanád az életét.
2020. ápr. 9. 06:11
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
segíts neki. Nem zakkantál meg és ő sem. Nekem volt ilyen:)
2020. ápr. 9. 06:21
 3/5 anonim válasza:
67%
Mi is kezetfogva váltunk el. Azóta is beszélünk és ha van valami segítünk egymásnak. De egyikünknek sincs új partnere. Ha neki van, akkor oldják meg maguk.
2020. ápr. 9. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Belefér.
2020. ápr. 9. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
En nem tartom az exet mumusnak, ha jóban vagytok, jóban maradtatok, miért ne? Csak ne láss bele többet.
2020. ápr. 9. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!