Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez normális még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális még?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete szakitott velem a baratnőm.kb 1 évig voltunk együtt.napok ota csak rosszabb nehéz feldolgoznom ezt. Ingerlékenyebb vagyok es feszült, elkeseredett.minden nap eszembe jut es lement az önbecsülésem kedvetlen vagyok. Keresem magamba a hibákat.rossz rá ébredni a valóságra.minden nap ideges vagyok és nehez elfogadnom hogy ennyiert kidobott.ez még normális igy ez a viselkedés? Vagy tönkrementem idegileg és ennyi volt?

#párkapcsolat #le főtt a kávé
2020. febr. 4. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom :/ Nem tudja mit veszett és nála csak jobb csajt találhatsz. Ha szakított veled, tehát kidobott, mint egy kopott rézkilincset, biztosan oka volt rá. Tiltsd le fb-ről instaról, mindenhonnan, nen írogass neki, ne keresd. Kezdjél el sportolni, elmenni a haverokkal sörözni, James Bond filmeket nézni, és majd előbb utóbb újra megismersz egy új lányt, akivel újra szerelmes leszel. Ez az élet rendje.Valami véget ér, valami jobb kezdődik, valami új. Ne magadban keresd a hibát, barátnőd egy idióta , amiért elhagyott, de az élet megy tovább...
2020. febr. 4. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány tovább lépett, egye fene! Ne ess kétségbe! A párkeresés abból áll, hogy valaki válogat. Kiválasztja a jónak tűnőd, aztán kisül, hogy mégsem jó. Odébb áll. Bizonyára fiatal vagy, tehát Te még nem léptél le egy lány mellől sem. Idővel bekövetkezhet. Néhány randi után ne képzeld be azt, hogy ő és csakis ő az igazi. Hónapok, évek kellenek hozzá.

Ffi.

2020. febr. 4. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
A szakítás egy gyász folyamat, mindenki másképp éli meg, és változó az is meddig tart. Adj időt magadnak feldolgozni, elengedni és sokkal jobb lesz utána.
2020. febr. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!