Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha valaki ennyire mélyre zuhan?
Szerelmes voltam. Nagyon hosszú sztori. Olyan mélységekig elment a szakítás, hogy már gúnyolódott azon, hogy bár soha nem feküdt volna le velem, egy szutyok vagyok, előre sajnálja a leendő barátomat mert bolond vagyok. És csak a röhogő fejeket küldte. és a legfájdalmasabb, amit bevallott a végén, hogy az utolsó 2-3 évben már nem is szeretett engem, és neki IGAZI nőre van szüksége. És példákat is mondott a környezetünkből, hogy neki milyen nő kell.
Ez messengeren történt. Annyira nem tudtam hirtelen feldolgozni ezt a "zúdítást", hogy szó szerint hánynom kellett a gyomoridegtől. Én imádtam őt, boldog voltam vele, és ő is velem. Nekem úgy tűnt. Szerintem nagyon kegyetlen volt velem. A szakítás oka igazából kis dolog volt, de már régóta veszekedtünk. De álmomban nem gondoltam volna, hogy benne ez van... Én halálomig terveztem vele...
Mindegy, letiltott.
Egész éjszaka sírtam, másnap a munkahelyemen többször, az utcán, a boltban. Nem tudok enni, csak a fájdalmat érzem. A barátaim már azt javasolják hogy forduljak pszichológushoz. Annyira azért nem érzem magam gyengének, de borzalmas ezt feldolgozni. Ez a kérdés egy kis segítség kérés is, hogy aki volt már így, ugye van kiút?
Csak abban reménykedem hogy felhív és nevetve azt mondja, hogy csak viccelt, és szeret. De olyanokat mondott, hogy ez már lehetetlen.
Értem már, hogy szavakkal hogy lehet ölni...
21/lány
Te jó ég, szegény...szerintem ne reménykedj, hogy felhív és azt mondja, csak viccelt. Ez egy féreg, és ilyennel amúgy sem viccelünk. Emberi hulladék az ilyen. Fiatal vagy, előtted az élet, ne szomorkodj. Foglald le magad, barátok, sport, hobbi, tanulás, természet, bármi ami kikapcsol. Próbálj meg nem gondolni rá, még arra sem érdemes. Közhely tudom, de lesz olyan, aki szeret és megbecsül, és egy életre tervez veled.
Fel a fejjel és kitartást!
Hány éves volt?
Csak mert 21 éves fiatal nőként, nem kis majmokkal, hanem felnőtt, érett FÉRFI kéne melléd!
Normális, hogy megzuhansz lelkileg, ha ennyire próbál bántani, kínozni, fájdalmat okozni az akit szeretünk. Nincs gond veled és inkább annak örülj, hogy megszabadultál tőle.
Nincs ok arra, hogy így bánjunk a másikkal.
Ne már, hogy nem látsz át a szitán!! Téged is nagyon szeretett és csak a harag beszélt belőle! Nem igaz, amit ír! Neki is fájt és gondolta ez lesz a kegyelemdöfés, ami ezek szerint célba is ért...
Elég éretlen agyilag és értelmileg! Szeretett, különben nem reagált volna ilyen teátrálisan! Én is elküldtem az exem a büdös francba, pedig ő lett volna életem szerelme! Azt bántjuk a legjobban, akit nagyon szeretünk!
Hiába van lepontozva az ötös, van igazság abban amit ír. Ha nem érzett volna semmit irántad vagy a szakítás iránt azt észrevetted volna, teljesen közömbösen és ridegen viselkedett volna. Nem ritka az hogy az ember a frusztrációját és fájdalmát a másik letámadásával fejezi ki. Gondoljunk csak a párkapcsolat gyászolásának folyamatára, ott is van harag: [link]
Valamint nem tudom hogy esetleg te mondtál e neki olyan dolgokat, amik tüskét hagyhattak benne, akár olyan dolgok is amikre nem is gondolnál eshetnek rosszul a másiknak szakítás közben.
Ennek ellenére tagadhatatlan hogy túltolta, azért itt vannak határok amiket jócskán átlépett. Normális az hogy így érzel, de tapasztalatból mondom egy idő után ki fogod heverni, csak ugye ezt is megnehezíti az ilyen, mert egy fájdalmas szakítást nehezebb elengedni. Főleg ha még érzel is iránta valamit. Ezen az idő fog segíteni, meg ha elfoglalod magad olyan dolgokkal, amik elterelik a figyelmed erről.
Tényleg olyan mint egy gyász... Van amilyen szempontból még talán rosszabb is. Nagyon nehéz ezt lenyelni sajnos. Főleg hogy első kapcsolatom, és 7 évig tartott. Már az életem része volt, de ezek szerint csak hazugság volt...
Köszönöm a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!