Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Valaki segítsen nekem, főleg férfiak véleménye érdekel mert már elegem van abból hogy egy férfi miért nem tud őszinte lenni velem.

Röviden leirom. Szakítottunk a párommal és barátnőmet kértem meg arra puhatolozzon párom barátjánal miért lett vége a kapcsolatnak.

A srác azt írta hogy nevezzük Bélának. Béla azt érezte hogy Marika nem szerette öt és nem érdekelte Marikat hogy ők együtt vannak. De a következő szavával meg ütötte az előzőt mert még hozzatette úgy érezte nem volt meg a szikra, az a plusz. Most akkor mi a baja? Mert ha a szikra akkor ne fogja rám hogy én nem szerettem öt (ami nem igaz), mert akkor csak ő nem érzett valamit. Azt a bizonyos pluszt.

Köszönöm a válaszokat!

De már ki vagyok idegileg.

24/L

2020. márc. 28. 22:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A szikra.
2020. márc. 29. 01:37
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, hogy legközelebb nem rohansz bele a kapcsolatba, hanem korábbi tapasztalatod alapján kicsit megismered, hogy mennyire működhet köztetek hosszútávon. Kis elővigyázatossággal jobban ki tudod szűrni mennyire illetek össze, így kisebb az esélye, hogy később sérülsz. Szerintem most egy kis ideig jót tenne egyedüllét, átgondolni mit keresel, hol hibáztál és meggyászold a kapcsolatot.
2020. márc. 29. 06:54
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen.. Én is úgy gondolom hogy egyedüllétre van szükségem. De közbe meg jó lenne ha vki el tudnék beszélni. Dicserne, bokolna, udvarolna. Harcolna értem.
2020. márc. 29. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!