Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen nekem, főleg férfiak véleménye érdekel mert már elegem van abból hogy egy férfi miért nem tud őszinte lenni velem.
Röviden leirom. Szakítottunk a párommal és barátnőmet kértem meg arra puhatolozzon párom barátjánal miért lett vége a kapcsolatnak.
A srác azt írta hogy nevezzük Bélának. Béla azt érezte hogy Marika nem szerette öt és nem érdekelte Marikat hogy ők együtt vannak. De a következő szavával meg ütötte az előzőt mert még hozzatette úgy érezte nem volt meg a szikra, az a plusz. Most akkor mi a baja? Mert ha a szikra akkor ne fogja rám hogy én nem szerettem öt (ami nem igaz), mert akkor csak ő nem érzett valamit. Azt a bizonyos pluszt.
Miért csinálsz ilyeneket? Engedd el, ne az exekkel foglalkozz. Meddő dolgot csinálsz.
Nincs ellentmondás a leírtakban. Nem tudott eléggé beléd szeretni, mert nem érezte, hogy te szereted őt.
2020. márc. 28. 22:19
2/23 anonim válasza:
Nem szeretett eléggé. Ebben közrejátszhatott, az is, hogy úgy érezte, te sem szereted eléggé. De lehet, hogy csak nem akart megbántani azzal, hogy "csak úgy simán nem szeretett". Mindenesetre engedd el.
2020. márc. 28. 22:22
3/23 anonim válasza:
Ennyire jó party nem lehetett az a srác, hogy így viselkedj.
2020. márc. 28. 22:27
4/23 A kérdező kommentje:
Én szerettem tényleg. Az a baj h a kompromisszumot Csak én kötöttem meg vele. Kezdődött azzal hogy a telefonomban vajkal kivel beszélgetek. Hosszas vita után végül engedtem. Úgy voltam vele úgyse fog találni benne semmit. Ezért kár veszekedni. Aztán azért veszekedett velem mert én nem mutatom ki h szeretem. Mikor ő mindent megtesz értem, neki ilyen nője meg nem volt aki érzelmileg ennyire elérhetetlen. Jó! Itt is én pitiztem. Mondtam h változtatok. Én szeretem. De nekem nem egyszerű ennyi csalódás után kimutatni az érzéseim. Aztán jött a pénteki veszekedés. Kezdődött azzal h ki se jött elem a buszmegállóba. Folytatódott azzal h éhes voltam arra nem volt képes h csináljon nekem egy szendvicset. Az volt rá a valasz:ott van csinálj magadnak! Mikor én kinyaltam a seg. gét. Elé tettem, ki szolgáltam, főztem neki. És ezt érdemlem. És utána azzal zárja h "ezért kár volt atjonnom, fogjam a cuccaim hazavisz" aztán meg letilt facerol.es csodálkozik h nem mutatom ki az érzéseim? Talán mert nem éreztem magam mellette érzelmi biztonsagban.
2020. márc. 28. 22:31
5/23 anonim válasza:
Akkor nem mindegy? Ha ennyi probléma volt, jobb is hogy tovább léphetsz. Rossz kapcsolatok előfordulhatnak, jönnek mennek, örülj hogy vége és koncentrálj arra mi jön
2020. márc. 28. 22:35
6/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit mostmár. Egyedül akarok lenni. Szerencsére a karantén tesz is róla hogy így legyen. Elegem van az ilyen mérgező kapcsolatokról már ahol nem marad semmi önbizalmam.
2020. márc. 28. 22:38
7/23 anonim válasza:
Az a baj sokatokkal, hogy rágjátok a szart, ragaszkodtok hozzá, mert képtelenek vagytok x ideig tök egyedül lenni. Úgy tekintetek erre, mintha ördögtől való lenne. Főleg, hogy ekkor sort tudnátok keríteni a magatokkal való szembenézésre, hogy kutakodni tudjatok, kik is vagytok valójában, mit akartok, mit és miért úgy tesztek, ahogy stb?
2020. márc. 28. 22:40
8/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy problémás vagy, ő meg elunta, te meg eleve nem voltál boldog, de mégis kapaszkodsz bele.
Vedd komolyan, amit magadnak hazudsz és legyél egy kicsit tényleg egyedül, aztán kezdd tiszta lappal valaki mással.
2020. márc. 28. 22:45
9/23 A kérdező kommentje:
Lehet van benne valami. Én szerintem nem szeretek egyedül lenni. Kapcsolatból kapcsolatba mentem. Talán azt vártam valaki majd megment, elfelejteti velem a rosszat. Szeret. Ez ment az agyamra szerintem.
2020. márc. 28. 22:45
10/23 anonim válasza:
Nem durcizni kell, hanem keress olyan férfit akivel egy hullámhosszon vagytok. Leírásodból úgy tűnik, hogy nagy nulla volt a kommunikáció köztetek, nem tudtatok semmit megbeszélni mégis együtt voltatok. Hosszú kapcsolathoz kevés a külső.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!