Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem megbántott és becsapott, én szakításkor mégis kedves vagyok vele és megköszönöm az évekig tartó kapcsolatot, az megalázkodás vagy erősség?
Nem látom értelmét veszekedni, ezért a saját békém érdekében is kedves voltam mikor kimondtuk, hogy vége és jókívánságokkal engedtem útjára.
Mivel ő bánt el velem, ez most rám nézve gáz, hogy ahelyett hogy elküldtem volna a francba (amire gyakran gondolok egyébként, de nem teszem) inkább nem vágtam a fejéhez a dolgokat?
Nagyvonalúság és erős jellemre vall.
Elbánt veled, elengeded, de nem tartasz haragot.
De arra figyelj, hogy ez ne csak látszat legyen. Vége, boldogságot kívántál neki, ne gondolj többet arra, amit tett. Már nincs közötök egymáshoz. Bocsáss meg és kezdj új életet.
Ha elbant veled, mit köszöngetsz meg? Nem kell elkuldeni a fenebe,normalisan is lehet szakitani, de azert szerintem ez túlzas.Ilyet pl akkor tesz az ember ha pl felmondasz egy munkahelyen de azert nem akarsz felegetni magad mögött mindent.
Az azert sokatmondó hogy a fejedben megfordulgat, csak elhessegeted ahelyett hogy megmondtad volna a valodi velemenyed
A kerdesedben azt irod megkoszonted a akapcsolatot, na az gaz ha elbant veled.
Utana irod hogy nem vagtal a fejehez dolgokat, az rendben van, nem kell vagdalkozni. De megköszöngetni? Ugyan már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!