Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázkodás, könyörgés után kis idővel esélyes a megbékélés? 20/L
Figyelt kérdés
Volt egy csúnya vitánk, mely után szakítottunk. (nem tettek voltak,megbeszélhető dolgokról van szó. csak későn jöttem rá, hogy nem így kellett volna gondolkoznom a haverjaival kapcsolatban) Mindezek után több ezer bocsánatkérés és "kérlek beszéljük meg" után sem akar hallani az újrakezdésről, sőt a haverjai boldogan segítik ismerkedését és már randikat is összehoztak neki valakivel. Mindezek után ha egy kis idő eltelik, vajon hiányozni fogok neki, vagy lehet esély az újrakezdésre?2018. júl. 13. 11:25
1/10 anonim válasza:
Sose alázkodj meg senkinek, semmilyen okból, mert ez visszataszító. Már túl lépett rajtad.
2/10 anonim válasza:
Mióta voltatok együtt? Ez is sokat számít
3/10 A kérdező kommentje:
2 év volt.
2018. júl. 13. 11:56
4/10 anonim válasza:
Én egyszer könyörögtem ,de az ( szarkazmusnak szántam ) de a tanár mg azt annak vette:D
5/10 anonim válasza:
Mindegy hány év volt, soha ne alázkodj. Legyél nő a talpadon.
6/10 anonim válasza:
Ez már veszett ügy. Ne alázkodj meg előtte többé. 2 év nem kevés idő, de próbáld te is lezárni magadban.
7/10 anonim válasza:
Minél jobban megalázkodsz, annál szánalmasabbnak fogsz tűnni és annál jobban fognak röhögni rajtad a hátad mögött. Hidd el, ha már nem akar veled lenni, akkor teljesen felesleges továbbrángatni magaddal. Amúgy sem lennél boldog egy olyan kapcsolatban, ahol csak úgy tudod visszaszerezni a másikat, hogy könyörögsz neki.
Engedd el!
8/10 anonim válasza:
Gondolom a "haverjait" nem 2éve ismeri. A legközelebbi kapcsolatodban ne kövesd el ezeket a hibákat. Ne alázkodj meg, párszor még levarrhat aztán lapát úgyis.
9/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon szerethetett, ha már új csajt keres magának. Engedd el. Ne menj utána, ne alázd meg magad.
10/10 anonim válasza:
Megmondta, hogy hagyd békén, mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!