Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki a barátnőm azon, hogy félreléptem?
Figyelt kérdés
A barátnőm kb egy hete félrelépett egy alfával, és szerinte ez az én hibám, tutyimutyi vagyok. Tegnap én léptem félre egy discóribivel. és a közös(ülős) képeinket elküldtük neki. Ma pedig a barátnőm térden csúszva, megalázkodva kért tőlem bocsánatot, és ígérgette, hogy többet nem fog félrelépni, ne csináljak vele ilyet többet. Szerintetek?2016. jún. 29. 12:33
2/13 anonim válasza:
Jolvan pistike menj vissza wowozni.
3/13 Blade Bone válasza:
Azt hitte papucs vagy talán, dee nem tudom ennek mi értelme volt...
5/13 anonim válasza:
Azért elég szar lehetett látnia képeken ahogy dugod azt a csajt. Attól még mindketten hülyék vagytok...
6/13 anonim válasza:
Mindketten kretének vagytok!
És igen, látni mégis más, mint szavakban tudatni.
7/13 anonim válasza:
Megérdemlitek egymást, csak gyereketek ne legyen. :-)
8/13 anonim válasza:
Gratulálok, normális ember ilyet az oviban csinál.
9/13 anonim válasza:
felőlem a Holdra is elbiciklizhettek, csak légyszives
NE
SZAPORODJATOK.
Köszönöm a hasonlóan vélekedő embertársaim nevében is, hogy elolvasták és hosszasan értelmezték eme fenti sorokat, majd majomszerű mozdulatokkal kísérték az értelmet.
10/13 anonim válasza:
Édesanyám borogass! Kérlek-kérlek, maradjatok együtt, ne szabadítsátok rá magatokat a nálatok minden kétséget kizáróan értelmesebb emberekre.
Ilyenkor azt kívánom, bárcsak manapság is lehetne alkalmazni a régi idők Taigetoszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!