Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal akadt ki a barátom?
Igen, mert ultimátumot adtál neki. Egy egészséges párkapcsolatban vagy egymás kezét fogjuk és mindenáron, vagy ha nem, akkor nincs is miről beszélni.
Én is kiakadtam volna.
:D
Hihetetlenek ezek a kiírt kérdések!
Kérdező, ne aggódj...még nagyon sokan nem fognak veled egyet érteni. Köztük persze én se.
"de akkor csináljon nekem par gyereket es tartson el amig az álmait valositja"
Hát ez kész :DDDD Te ezt komolyan is gondolod?! Nem értem amúgy a kettő között miféle összefüggés van, hogyha csinál neked gyereket + eltart, mehet Isten hírével, ha ezt nem teszi meg akkor meg itt kell maradjon még évekig? Wtf?
Egy biztos, alapvető problémáid vannak azzal kapcsolatban, hogy mi az a párkapcsolat..
" ennek pazarlás szaga van"
Na ezt utálom, a pazarlást. Így igazából felesleges lenne neki az ott töltött munka, mert nem tudna megspórolni.
Kint te nem találsz munkát, hogy addig kimennél vele?
" Szoval megmondtam a baratomnak,hogy vagy Németország,de akkor csináljon nekem par gyereket es tartson el amig az álmait valositja,vagy maradjunk még itthon és maximum 2-3 évre menjen ki később. "
Na ezen a ponton röhögtelek volna ki. Ezt így mégis hogy gondolod?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!