Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki a barátnőm azon, hogy félreléptem?
Figyelt kérdés
A barátnőm kb egy hete félrelépett egy alfával, és szerinte ez az én hibám, tutyimutyi vagyok. Tegnap én léptem félre egy discóribivel. és a közös(ülős) képeinket elküldtük neki. Ma pedig a barátnőm térden csúszva, megalázkodva kért tőlem bocsánatot, és ígérgette, hogy többet nem fog félrelépni, ne csináljak vele ilyet többet. Szerintetek?2016. jún. 29. 12:33
11/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen jogos volt a félrelépés, így a csaj is látja, hogy a tűzzel játszik, nem egy életképtelen bétával.
12/13 anonim válasza:
Mindenki elhitte, hogy igaz a kérdés. :D
13/13 anonim válasza:
Kérdező! Te egy isten vagy!
Bár már nem kell, hogy vissza kapjam az exem, de a közelébe maradok és új kapcsolatot csinálok egy jobb nővel. Csak azért, hogy elgondolkozzon, nem kapna sose jobbat nálam, ha csak nem tesz érte annyit mint egy faszi egy bomba csajért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!