Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő belenyugodni egy szakításba?
Soha nem szakítottam még senkivel, viszont a barátnőm megtette. Ez az érzés pedig teljesen felőröl.
A hibás én vagyok, ez pedig, ahogy lenni szokott, így sokkal jobban fáj...
Nincs rá semmi gyógyír, hogy ez enyhüljön?
Tudom, hogy azt szokták mondani, és javasolni, hogy ezt csak idő enyhíti, de nekem az is jólesik most, ha ki tudom írni.
Az jo ha belatod hogy te vagy a hibás, igy a kovetkezo lanynal nem fogod elkovetni ugyanazt.
Moaz Legyél minel többet a barátaiddal, foglald le magad, tuloraval, sportolással. Tilts le mindenhonnan hogy ne tudd ezegetni a facebookját es instagramját. Egyszer már csam az fog eszedbe jutni hogy napok ota eszedbe se jutott :)
Ekezetek hianya miatt elnezest...
Attól függ mennyire szeretted, ha nagyon több hónap van 1,2 év ha nem igazán akkor akár pár hét. Off : beszélj barátaiddal beszéld ki sird ki magad gondold át és emellett csinálj progranokat, járj el h ne gondolj utána már sokat rá.
N
Pedig erre az egyik válasz az idő, idővel jobb lesz.
Másrészt én ilyenkor azzal nyugtattam magam, hogy ha szétmentünk akkor nem ő az igazi, plusz a hibáira szoktam koncentrálni és ezzel próbálom győzködni magam.
De nem akarom sem elfelejteni, sem a következőnél majd máshogy csinálni. Miért nem tudom kibékíteni, mit mondhatnék neki, hogy megenyhüljön?
Annyira szánalmasnak tartottam mindig, ha valaki ennyire kapaszkodik valakibe, s most mégis ezt csinálom.
Nem csaltam meg, nem ordítoztam vele, és mégis ennyire engesztelhetetlen.
Héj, fent még nem erről volt szó, most meg úgy írsz, mint ha mi értettük volna félre a kérdést :D
Semmit nem tudunk a kapcsolatotokról, a jellemetekről, így nem igazán lehet mit mondani...
Lehet csak simán rájött, hogy nem vagy elég jó neki, akkor próbálkozhatsz te kiengeszteléssel, de nem lesz célravezető. Ellenben a jellemfejlesztés örökérvényű hasznos foglalkozás.
Lehet, hogy más nem fog úgy szeretni mint ahogy ő TETTE, de valószínűleg ez nem is baj, mert idővel lesz akinek a szeretetét jobban fogod értékelni.
De úgy látom egyáltalán nem érdekelnek a vigasztaló szavak, csak mártírkodsz, úgyhogy én léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!