Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ember bolondulhat bele egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember bolondulhat bele egy szakításba?

Figyelt kérdés
teljesen kivagyok par honap utan is, mar nem latom az elet ertelmet, mar nincsenek terveim, azert imadkozom, hogy reggel ne ebredjek fel, azon gondolkodom, hogy mit is kezdjek magammal, ha lemondok a szerelemrol, ot gyulolom, szeretem, es 100 kimondtatlan szo emeszt. A munkam rovasara megy az egesz, magas beosztasom van, de egyre rosszabb vagyok. Felek onmagamtol. Es elhiszem, hogy en nem vagyok normalis es minden hibam eszembe jut amit eletem soran elkovettem. Nem tudom, mi ertelme van az eletnek?
2017. máj. 11. 08:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
meddig voltatok együtt, és ki szakított?
2017. máj. 11. 08:23
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez csak olyannal fordulhat elő, aki nem egészséges lelkű, aki nem "egész ember", aki párfüggő. Érthető a nyavalygás néhány hétig, de aztán az ember lezárja a múltat és továbblép. Egy párkapcsolaton kívül annyi más mindenből is áll az élet, ha ezek nem jelentenek jövőképet, akkor "gáz" van...
2017. máj. 11. 08:26
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Keress fel egy pszichológust, de tényleg!
2017. máj. 11. 08:28
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

ez hülyeség, nem kell medikalizálni és szakértőhöz irányítani.

mióta világ a világ, a friss szakítások mindig ezzel a lelki kínnal jártak, én is ezzel küzdök.

nem vagyunk mentálisan zakkantak, csak szerelmesek... és de, tud úgy fájni, hogy szarsz bele mindenbe, és semminek nem látod értelmét.

én ugyanezt érzem!

2017. máj. 11. 08:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Ki kell mondani a ki mondatlan dolgokat és bízni benne ,hogy ettől megkönnyebbülsz.
2017. máj. 11. 08:32
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

igen.

de pont, hogy temetkezz a meloba!

nekem egy korabbi szakításnál segített.

10-12 óráztam naponta (irodai melo) felpörögtem, akkor ment a legjobban, nem volt időm agyalni.

2017. máj. 11. 08:41
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Csak az elmédben él az egész dráma, kizárólag az elme tuningolja fel elefánt méretűre a "veszteséget". Lépj ki bármilyen módon és próbáld meg nem azonosulni a gondolataiddal. Bármelyik pillanatban szabad lehetsz ha akarod.
2017. máj. 11. 08:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Teljesen normális,ha ebben az időszakban az ember gyászol,csak manapság mindenben tökéletesnek kell lennünk,ezért ezt várjuk el önmagunktól is és a környezetünk is ezt várja el tőlünk. Szeretünk valakit,de az nem viszonozza,mindez idő ,amíg helyrekerül bennünk. Minél mélyebben van bennünk lélekben az a valaki és mi magunk minél érzelmesebbek,lelkisebbek vagyunk,ezt annál nehezebb feldolgozni. Fel a fejjel,semmi baj! A folyamat nagyon nem egyszerű,de túlélhető! Kitartást hozzá! :)
2017. máj. 11. 08:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy én értettem félre de ez alapján "mit is kezdjek magammal, ha lemondok a szerelemrol" mintha a kérdezőnek lenne ebben a kapcsolatban,szakításban némi vaj a fején.
2017. máj. 11. 09:01
 10/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell a munkába menekülnie, se semmi másba.

manapság az emberek félnek a szenvedéstől, egy sima fejfájástól ugyanúgy, mint a szerelmi bánattól.

egyikre bekapnak egy pirulát, és beszednének, ha lenne rá gyógyszer, az utóbbira is.

szerintem hülyeség ilyenkor munkába, piába vagy sportba stb. stb. menekülni.

mert ezek csak pótcselekvések, amik gátat emelnek a gyászfolyamat, a veszteség fölötti szomorúság megélése elé.

fáj, rohadtul fáj.

és engedni kell, hogy ez a fájdalom "kifájja" magát, ennek van egy természetes ritmusa, pulzálása, akár a szívverésnek (szívfájdalom).

hagyni kéne és bátorítani az egyént, hogy merje megélni, hogy ne ijedjen meg ettől, mert ez a természetes ilyenkor (a fél világirodalom és dalszövegek erről szólnak, a szerelmi szenvedésről).

szóval kérdező, engedd, hadd fájjon, és majd lesz jobb is... vagy nem.

2017. máj. 11. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!