Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlöli olyan sok ember itt a volt barátját vagy barátnőjét?
Ezt énse értem.
Én soha nem szidtam az exeimet,hiszen annó megfelelt,vele voltam.
n25
Mert buták.
Ismerek ilyen embereket. Amíg együtt voltak, folyamatosan hangoztatták, hogy ők a tökéletes pár és örökké együtt lesznek. Ha szétmentek, akár a saját hibájuk miatt is, egyből azt nyomták mindenki képébe, hogy a másik milyen rossz volt.
Az ilyen emberekre jellemző, hogy mindent fekete-fehérben látnak. Minden vagy jó, vagy rossz. Az önkritikát sem ismerik, ezért mindig mást hibáztatnak.
Azért, mert egy kapcsolat sosem derült égből villámcsapásként ér véget, hanem egyre több a csalódás, veszekedés, szemétkedés a szakításhoz közeledve.Ha az egyik fél még úgy is érzi, akkor is kiderül, hogy voltak ott a háttérben dolgok, amiket naiv volt látni.
Miután megromlott valakivel a kapcsolatod, nem tudsz rá úgy tekinteni, mint előtte, hogy boldogan bújtál hozzá, és csókolgattad.
Fél év alatt darabokra szedte az önbecsülésem, elhitette velem, hogy csak ő szeret engem igazán.
Majd mikor pár napot külön töltöttünk, mert el kellett utaznom a a testvéremhez, és észrevettem, milyen egészségtelen ez az egész (óránként hívott).
Próbáltam normális mederbe terelni a dolgot, de brutális terrort kaptam cserébe.
Szakítottam, és még három évig zaklatott, fenyegetett.
Ráadásul elég ügyesen csinálta ahhoz, hogy a rendőrség ne tehessen semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!