Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ember bolondulhat bele egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember bolondulhat bele egy szakításba?

Figyelt kérdés
teljesen kivagyok par honap utan is, mar nem latom az elet ertelmet, mar nincsenek terveim, azert imadkozom, hogy reggel ne ebredjek fel, azon gondolkodom, hogy mit is kezdjek magammal, ha lemondok a szerelemrol, ot gyulolom, szeretem, es 100 kimondtatlan szo emeszt. A munkam rovasara megy az egesz, magas beosztasom van, de egyre rosszabb vagyok. Felek onmagamtol. Es elhiszem, hogy en nem vagyok normalis es minden hibam eszembe jut amit eletem soran elkovettem. Nem tudom, mi ertelme van az eletnek?
2017. máj. 11. 08:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Pár hónap után azért nem normális. Az normális ha fáj még több hónap után is, de ha ez korlátoz a munkában, az életedben, kilátástalannak érzel minden és nem tudsz tovább lépni. Az baj. Felnőtt egészséges önbecsülésű ember, ha fáj is tovább lép és az élet megy tovább.
2017. máj. 11. 09:39
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Pár hónap után azért nem normális...

voltál te már szerelmes??!!

hogyne lenne normális, ha pár hónap eltelte után még padlón van!

hol élsz te?

még ha pár évig szarul lesz miatta, az is belefér.

kívülről könnyű okoskodni!

mindannyian mások vagyunk, eltérően szenzibilisek, amin te pár hónap alatt átlépsz, az egy érzékenyebb embernek tripla időbe is telhet.

plusz semmit nem tudunk arról, milyen nagy kapcsolatot engedett el, és milyen egyéb dolgokat kell feldolgoznia általa, mint a puszta szakítást.

felesleges úgy beállítani, h. nem okés a kérdező.

de az!

2017. máj. 11. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő...amit tehetsz, hogy lekötöd más dolgokkal magad, hobby, sport, barátok, család...néha egy év is kell, de muszáj erősnek lenned...most úgysem hiszed, de jobb lesz! Ne feledd:" Örökké nem eshet!"
2017. máj. 11. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Kedves 12-es válaszoló osztom a véleményed. Egy érzelmes,lélekből élő embernek egy full materiális talajon élő emberhez képest nagyságrendekkel hosszabb ideig tart dolgokat feldolgoznia. Ettől vagyunk ennyire sokszínűek. Mi a normális? Ki határozza meg? Azért mert a társadalmunkban van egy úgynevezett elfogadott norma,mely meghatározza a normálisság fogalmát,ki érzi magát annyira nagyhatalmúnak,hogy valakire ráhúzza a vizes lepedőt,csak mert nem az úgynevezett norma szerinti program szerint működik a lelkülete. Ugyan. Ez tényleg teljesen egyénfüggő. Ahogy cipőből is többféle méret van,így a személyiségünk és a lelkünk is nagyon változatos.
2017. máj. 11. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahogy Madách ember tragédiájában van: "Az élet értelme az ékezet maga." Jó tanács, élj vele!
2017. máj. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!