Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van beleszólása a legjobb barátnőnek a szakításba?
Ezt írta a dologgal kapcsolatban:
"bízom bennetek, és szerintem szeret téged, de most lehet szétcsúszott valamiért... igazából nem tudom mi van vele... lehet, hogy csak idő kell neki, de ezt nektek kell megoldanotok... én szorítok nektek... Dorina tegnap nem mondott semmit, csak annyit, hogy igyekszik feltenni a skype-ot és majd beszélünk."
Elég barátságos volt amúgy.
A barátnőm tegnap kijelentette, hogy szakított velem. És hogy többé ne érjek hozzá, közel 3 éves kapcsolat után ami tele volt szép pillanatokkal. Összevesztünk és azért.
A barátnőjének írt, hogy szakított velem, és kérte, hogy beszéljenek skypeon, ennyit tudok.
Valószínűleg van beleszólása a barátnőnek. Ő úgy látszik kitart mellettünk.
"Vagy már rég megbeszélték, csak én nem tudok róla."
Én erre a verzióra szavazok. Sokadik kérdésed a témában, továbbra is úgy gondolom, hogy hagynod kellene. Ha akar, majd megkeres. És nem, nem maradnék tovább a lakásában sem, azzal csak rontasz a helyzeten.
Most a barátnőm letiltott és apámnak irogatja, hogy beteg vagyok.... nem beszéltem vele amúgy egész nap, hogy le kelljen tiltania, mit akarhat?
Szerintem csak szórakozik. Szopat. Nem akar ő szakítani csak b...tatni hogy többet dugjunk.
Semennyire.
Azt nem tudom miből vezetted le, hogy azért "szopat" hogy többet dugjatok, meg tilt le, de gratulálok a gondolatmenethez, meg a stílushoz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!