Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerelmi fájdalomra legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi fájdalomra legjobb gyógymód?

Figyelt kérdés
pár napja szakítottunk a barátommal de képtelen vagyok feldolgozni .. folyton sírok .. nem tudok megnyugodni! kérlek értelmes válaszokat adjatok, ne poénkodjátok el mert nem vagyok olyan állapotban h nevessek
2015. júl. 7. 03:19
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Nincs rá gyógymód.

A legjobb amit tehetsz, hogy próbálod elterelni a figyelmed bármivel. Az első 2 hét szokott nagyon mély pont lenni, az a semmihez sincs kedvem időszak, ha ez elmúlik keres valami olyat ami tényleg leköt, nyári munka, esetleg sport, hobbi, új emberek, bármi.. Lassan enyhülni fog a hiányérzet is, és megszokod, hogy egyedül vagy. De még fájni fog, majd eltelik így valamennyi idő, és túl leszel rajta.

2015. júl. 7. 03:22
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Kutyaharapást szőrével.

Mielött félreértés lenne, ez a mondás nem azt jelenti, hogy a következő pasid szőrős legyen, bár ha azt kedveled, lehet akár az is, csak legyen.

2015. júl. 7. 03:52
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

kitartás. mi ma 3 hete szakítottunk, és már kezdek jobban lenni, az eddig elhanyagolt barátaimmal találkozom sokat, , folytatom a nyelvtanfolyamot, önkénteskedem, hasznos és engem érdeklő dolgokkal táblázom be a napjaimat. nagyon nehéz, de az újdonságok segítenek. rengeteget beszélgetek emberekkel, az élőben és a neten is, megragadok minden lehetőséget. új élmények kellenek ilyenkor.

23L

2015. júl. 7. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Tyrian 2000 jó nagy mennyiségben :))) nekem bevált, csak pozitívan tudok nyilatkozni róla
2015. júl. 7. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!