Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belepusztulok a szakításba?
Figyelt kérdés
Szombaton szakított velem a barátom, 5 évig se veled-se nélküled kapcsolatban voltunk, de februártól végre komolyabbra váltottunk. Mindig nagyon erős volt a kötődés köztünk, sokkal bonyolultabb a történetünk, mint ahogy ide leírom. Az utóbbi időben rengeteg időt töltöttünk együtt, nekem ez egy beteljesült álmom volt, hogy végre rendesen is együtt lehessünk, sokat küzdöttem érte.
Ő volt az , aki elfogadta a problémáimat és segített a nehéz helyzetekben, és nem hiszem, hogy találok olyat, aki nála jobban illik hozzám. Az egész életem, majdnem minden amit nap mint nap látok, rá emlékeztet.
Megbeszéltük,hogy jóban maradunk, de én még az egyetemre se bírok bemenni annyira szenvedek.
Engem 7 év után tett ki, hazudott össze-vissza, utólag meg kiderült, hogy csaj van a dologban... Tudom mit érzel, én ugyan ezen mentem át, azóta eltelt 2 hónap és most már nem jön rám óránként a sírógörcs... Nagyon nehéz, de ne add fel az életed, persze gyászold meg a dolgot, de ne hanyagold el miatta a sulit, mert később bánni fogod... Én a szakítás után 10 kilót lefogytam, mert egy hónapig egy falat sem ment le a torkomon, most meg átkozom magam, hogy zombit csináltam magamból... Sablon szöveg, de idővel könnyebb lesz... Ha nagyon xarul vagy akkor hallgass relaxálós zenét és igyál gyógyteákat, járj minél többet társaságba és akkor csökken a fájdalom.
2016. okt. 24. 13:41
3/12 A kérdező kommentje:
Azért szakítottunk, mert ő "nem lát ebben egy stabil végleges valamit"...Sajnos a felelősségérzettel és az elköteleződéssel mindig voltak problémái. Persze én is hibás lehettem, nehéz időszakom van, de pont az tette elviselhetővé, hogy ott volt mellettem...
2016. okt. 24. 13:49
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Sajnos elég kevés barátom van, zárkózott vagyok, de megpróbálok nyitni a többiek felé.
2016. okt. 24. 13:50
5/12 anonim válasza:
Nehéz, de túl fogod élni:).
2016. okt. 24. 13:57
6/12 A kérdező kommentje:
Remélem...
2016. okt. 24. 14:34
7/12 anonim válasza:
Figyelj, egyetemista vagy, biztosan vannak bulik meg azért pár ismerősöd, akivel lóghatsz és szorosabbra fűzheted a viszonyod. Hidd el, ilyenkor a legkönnyebb ismertségeket szerezni, elmész egy buliba és máris emberek között vagy elkezdesz beszélgetni, ismerkedni és már mindjárt jobb is lesz. Pl én nagyon bánom, hogy nem buliztam/ismerkedtem többet, mert ott volt az exem, aki a mindenem volt, aztán kidobta a 7 évet a kukába és tényleg tök egyedül maradtam, így sokkal nehezebb eljárni bárhova, mintha lennének csoporttársaid, akikkel azért van egy közös témátok, hiszen egy szakra jártok. Nagyon nehéz, de tarts ki...
2016. okt. 24. 15:29
8/12 anonim válasza:
En is szakitas utan vagyok.
a sulira figyelj oda,anno en 4 egesz feletti atlagot rontottam le 2egesz valamennyire,mert egy olyan ember miatt szenvedtem aki egy konnycseppet nem er.:D
en jelenleg programokat csinalok magamnak/motivacios filmek,konyvek stb.
es a masik. Lehettek joba. De ha elkezdesz vele beszelgetni az elott,hogy szepen lezarnad az egeszet akkor meg fog bolondulni,a sajat eleted nehezited.
2016. okt. 24. 15:56
9/12 anonim válasza:
Fogsz*
2016. okt. 24. 15:57
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
Hát a csoporttársaimmal nem vagyok olyan jóban, mármint nem ismerem annyira őket, de most én is úgy érzem, hogy meg kell próbálnom nyitni...
én olyan furán működök, hogy ha nem maradok vele beszélő viszonyban, attól fogok teljesen megőrülni, volt már hasonló helyzet nálunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!