Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belepusztulok a szakításba?
Szombaton szakított velem a barátom, 5 évig se veled-se nélküled kapcsolatban voltunk, de februártól végre komolyabbra váltottunk. Mindig nagyon erős volt a kötődés köztünk, sokkal bonyolultabb a történetünk, mint ahogy ide leírom. Az utóbbi időben rengeteg időt töltöttünk együtt, nekem ez egy beteljesült álmom volt, hogy végre rendesen is együtt lehessünk, sokat küzdöttem érte.
Ő volt az , aki elfogadta a problémáimat és segített a nehéz helyzetekben, és nem hiszem, hogy találok olyat, aki nála jobban illik hozzám. Az egész életem, majdnem minden amit nap mint nap látok, rá emlékeztet.
Megbeszéltük,hogy jóban maradunk, de én még az egyetemre se bírok bemenni annyira szenvedek.
En azt megertem,voltam ilyen szituba. Se veled se nelkuled. Hol akart komolyabban,hol hatralt.
csak igazabol nem veletlen vagy egy ilyenbe mar ot eve,es joesellyel ujra indul ez a 'semmi -valami' meg ugy beszelgetsz,hogy nem zartad le.:D en ket evig birtam. Egy baratnom 6!eve nem bir elszakadni teljesen,normalis kapcsolata meg sose volt. Hat meg nem lep tovabb,nem is lesz.:)
De persze a te dolgod,te tudod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!