Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek csak ugy spontan, vagy csak megbannam?
Amit tudni kell rolam hogy nagyon tulagyalos tipus vagyok. Mindent 100 szor megfontolok, atgondolok minden eshetoseget. Maximalista is vagyok, akinek nem okoz oromet csak a tokeletesseg, igy minden teren arra torekszem, ami megneheziti a boldogsagomat is. Akkor erzem jol magam, ha mindent centirol centire megtervezek elore az eletemben, tehat a spantan ellentete vagyok.
Az ok pedig, amiert ebben a temakorbe irtam a kerdesemet hogy nemreg szakitottam a baratommal tobb ev kapcsolat utan. Nagyon sokaig tudnam reszletezni ennek az okait, de leginkabb a kapcsolatbeli hianyerzet vezerelt, az onmegismeresi vagy, a boldogsag hajszolasa, hogy egyaltalan nem voltam lelkes valamiert, pedig a parom nem csinalt semmi rosszat.
A szakitas ota jopar het telt mar el, es nem erzem hogy helyes lenne amit tettem. Nagyon hianyzik es nagyon szeretem ot, neha ugy erzem miert is ne lennek vele ha igy gondolom, ha ennyire szeretem, aztan belegondolok hogy ha egyutt lennenk vajon vajon elegedett lennek, vagy csak felek hogy orokre elveszitem...?
Belegondoltam hogy mi lenne ha egyszeruen csak felkeresnem, elmondanam neki hogy szeretem es nem gondolkoznek, nem terveznek, csak elmondanam a pillanatnyi erzeseimet es elnek a mostnak.
De annyira nem ez a tipus vagyok, annyira felek ezt megtenni, felek spontan lenni es csak a mostnak elni, annyira felek mi lenne ha megbannam, ha 2 het mulva amikor visszaallna minden mar megint nem ezt a kapcsolatot akarnam.. tudom hogy 2 szakitast mar nem elne tul a kapcsolatunk, ezert ha ujrakezdenenk biztos akarnek lenni benne, de ha folyamatosan csak agyalok akkor a vegen lecsuszok rola.
21N
Több év kapcsolat után szakítottál. Ez azt jelenti, hogy:
1). vagy a barátodnak volt birkatürelme (mégsem ő szakított, tehát ez a variáció esik)
2). tudsz alkalmazkodni. Hogy-hogy mégis szakítottál?
Amit ajánlok: nehezen tudsz már változtatni az egyéniségeden, de meg kell próbálnod (valami úgyis megmarad benned, de ez talán elnézhető lesz.
Rossz úton jársz, ha mindenben 100%-os akarsz lenni és csak a sikert fogadod el. Az életben kudarcok is vannak. Ezeket is (nehezen ugyan, de...) el kell viselni. Ezek edzik is az embert. Más utat nem látok. Ilyen tulajdonságú embert HOSSZÚ TÁVON szinte senki sem visel el. (Tanácsolja egy idős ember, azaz én.)
Nagyon fontos hogy megértsed, hogy egy kapcsolat nem kizárólag rólad szól, nem szórakozhatsz a másik ember érzéseivel úgy ahogy éppen a kedved tartja. Nagyon meg fognak utálni a partnereid ha ezt csinálod, mert azt hiszik szórakozol velük, nem tiszteled őket. Próbálod irányítás alatt tartani az életedet és az előre eltervezett céljaidhoz keresel partnereket, akik ha éppen nem úgy viselkednek ahogy eltervezted, akkor kiábrándulsz belőlük. Majd amikor rájössz hogy egyedül még annyira sem jutsz, akkor meg nyomban visszakoznál.
A leírásod alapján még nagyon gyerekesen gondolkozol, kéne egy kis idő a következő kapcsolat előtt, rendet kéne rakni a fejedben, hogy mire is van szükséged és ha ez adott akkor keresel valakit akinél tudod értékelni mindazt amit ő nyújt számodra.
Ami a jövődet és a sorsodat illeti, azért igenis tehetsz hogy jól működő párkapcsolatot alakítsál ki egy férfivel, jól és tudatosan kell választani, ismerni kell az igényeidet és figyelned kell a partneredre, mert ezt a játékot amit párkapcsolatnak hívnak a kölcsönösség tartja életbe. Közel sem biztos, hogy az a pasi aki számodra megfelel annál labdába rúghatsz, ezért szép az élet.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!