Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, mert már nem szerettük egymást. Megbánnám?
3 évig voltunk együtt a barátnőmmel, az elején nagyon jó volt a kapcsolat, de rajöttünk nem vagyunk egymáshoz valóak, eljutottunk arra a pontra, mikor már nem tudunk kommunikálni sem egymással, ez olyan összeférhetetlenség.
Utolsó fél évben, már csak vagdalkoztunk és nem hittük el egymásról, hogy végig hüségesek voltunk egymáshoz, többször szakítottunk, de összejártunk szexelni, ebből mindig újrakezdés lett. Szexuálisan vonzódtunk egymáshoz, de bevallom szexmániás vagyok, viszont azt is tudom, hogy többé nem kéne talalkoznom vele. Végig hüséges voltam a páromhoz.
A kérdésem, hogy megbánnám-e ha lefeküdnék mással, mert nem bírok magammal. Sok nő szeretne velem ágyba bújni, a régi szexpartnerek közül is sokan szoktak "jelentkezni".
Bármennyire is lefárasztom magam és elfoglalom hajt a vágy, hogy szexeljek.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!