Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, mert már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, mert már nem szerettük egymást. Megbánnám?

Figyelt kérdés

3 évig voltunk együtt a barátnőmmel, az elején nagyon jó volt a kapcsolat, de rajöttünk nem vagyunk egymáshoz valóak, eljutottunk arra a pontra, mikor már nem tudunk kommunikálni sem egymással, ez olyan összeférhetetlenség.

Utolsó fél évben, már csak vagdalkoztunk és nem hittük el egymásról, hogy végig hüségesek voltunk egymáshoz, többször szakítottunk, de összejártunk szexelni, ebből mindig újrakezdés lett. Szexuálisan vonzódtunk egymáshoz, de bevallom szexmániás vagyok, viszont azt is tudom, hogy többé nem kéne talalkoznom vele. Végig hüséges voltam a páromhoz.

A kérdésem, hogy megbánnám-e ha lefeküdnék mással, mert nem bírok magammal. Sok nő szeretne velem ágyba bújni, a régi szexpartnerek közül is sokan szoktak "jelentkezni".

Bármennyire is lefárasztom magam és elfoglalom hajt a vágy, hogy szexeljek.

32F

2018. febr. 12. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
A szex fontos es csodalatos. Szerintem nem kellene kihagyni. Veled is kiprobalnam.
2018. febr. 12. 21:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Valószínűleg megbánnám. Mert azért elég érzelmes típus vagyok, Hős szerelmes. De levágni nem szeretném :D
2018. febr. 12. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Tedd meg és megtudod.
2018. febr. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!