Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lavórka kérdése:
Most szakítottunk a párommal 5 év után. Nagyon szerettük egymást, de sajnos a körülmények ezt hozták. Hogy teheti valaki túl magát ezen? Nekem nem megy, nem akarok pasizni mindig rá gondolok. Nem hiszem, hogy az idő segít ezen. Rohadtul fáj. Hanna
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:40
1/7 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, velem is ugyanez van csak én fiú vagyok, és egy kicsit rövidebb kapcsolat után lett ez..
2/7 anonim válasza:
ez nem az amire gondolsz, beszéljük meg HOLMAN hANNA!
B. Balázs xd
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokat segít mások nyomora, de engem megcsalt a pasim.
Az élet egy fos. Szívben veled szenvedek.
4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy,hogy fiú vagy lány az illető biztosan ugyanúgy fáj ha elveszítjük akit szeretünk.Most találtam meg volna azt akivel élni tudtam volna,és vele meg nem engedi az élet.Jól kezdődik az új év.Kívánom ,hogy Nektek ennél sokkal jobb legyen.Hanna
2012. jan. 5. 04:16
5/7 anonim válasza:
Én is átmentem ugyanezen ezen fél éve, hidd el, túl lehet lenni rajta. Én is kezdek már kilábalni. De szólok, hogy nem lesz egy diadalmenet, sokszor még hónapokkal később is üvölteni tudtam volna a fájdalomtól, annyira hiányzott az exem. Mostanra jutottam el oda, hogy már nem szorul el annyira a szívem, ha eszembe jut.
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem olyan egyszerű,ha mindennap látom.Az fáj a legjobban ,hogy nem is igazán értem,hogy MIÉRT?
2012. jan. 22. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!