Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spontan vetélés, mit tegyek?
4 év együttélés után egy hónapja elhagyott a párom,elmultak az érzelmek címszó alatt,de már új párja van.4 évig éltünk együtt,nem terveztünk babát de igazábol nem tettünk ellene sem.A menstruáciom mindig is rendszertelen volt,mos is.. viszont 3 napja nagyon erős alhasi fájdalmaim voltak,görcsök és erős vèrzés lépett fel.A munka helyemről a körzeti korházba vitt a kolleganőm ahol kiderült hogy feltehetően 6 hetes terhes voltam és elvetéltem.Nagyon megrázott,nem tudom hogyan kezeljem az érzéseimet.De legfőképpen azt nem hogy ezt megosszam e az exemmel?! Nem birom el ezt a tehert egyedül ugy érzem :( A viszonyunkat megprobaltuk emberien lezarni,nem bántva a másikat.Joga van tudni?
Azt sem akarok hogy azt higgye ezzel akarok az uj baratnő és közé állni ..
Tanácstalan vagyok .. mit tegyek? :(
Nagyon sajnálom.
A volt párod te ismered...ha hajlamos arra, hogy azt higgye, közéjük akarsz állni, akkor szerintem nem érdemes elmondanod neki.Próbálj a családoddal és a barátnőkkel (ha több is van) vigasztalódni.Kívánok neked sok erőt, most nagy szükséged van rá.
Én nem szóltam, főleg hogy hamarosan babát vártak az új nővel.
Azóta már elváltak, mindenki megkapja a magáét.
Nem érzéketlenségből, csupán racionálisan nézve a dolgot: én nem hiszem, hogy szólnék. Tudom, szemétül hangzik, de az a helyzet, hogy igazából nincs miről tudnia, itt - szerintem! - fel se merül a "van-e joga tudni róla"-kérdés... és igen, jól látod, hogy ennek "közéjükállás-szaga" lenne.
Ha tényleg, komolyan úgy érzed, hogy csak úgy tudod ezt feldolgozni, hogy belevonod az exedet, akkor tedd meg, de csak emiatt! Ha a lezáráson/elengedésen/továbblépésen kívül más is motiválna, akkor én egyértelműen nem-et tanácsolok.
koszonom nektek,sajnos most ugy erzem nem igazan tudok racionalisan gondolkodni a hogyan tovabb-rol. Borzaazto erzes elvesziteni azt a pici "eletet" .. akkirol nem is tudtam hogy van,nagy sokk szamomra a szakitas es a veteles is .. talan fel sem fogtam még :(
Akar hogy is alakult a kettonk kapcsolata jo ember,nem tudom meg en sem mi lenne a legjobb nekem ...
Sajnálom ami történt veled. :(
Én nem mondanám el neki, próbálnám valahogy feldolgozni és továbblépni.
Főleg ha friss kapcsolata van akkor lehet nem is érdekelné a dolog. :(
Én nem mondanám el neki. :(
Te se tedd szerintem.
Megertelek. De szinte megalaznad magad ha elmondanad neki.
Azt hinne, hogy vissza akarod szerezni azert osztod meg vele a tortenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!