Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Spontan vetélés, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spontan vetélés, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 év együttélés után egy hónapja elhagyott a párom,elmultak az érzelmek címszó alatt,de már új párja van.4 évig éltünk együtt,nem terveztünk babát de igazábol nem tettünk ellene sem.A menstruáciom mindig is rendszertelen volt,mos is.. viszont 3 napja nagyon erős alhasi fájdalmaim voltak,görcsök és erős vèrzés lépett fel.A munka helyemről a körzeti korházba vitt a kolleganőm ahol kiderült hogy feltehetően 6 hetes terhes voltam és elvetéltem.Nagyon megrázott,nem tudom hogyan kezeljem az érzéseimet.De legfőképpen azt nem hogy ezt megosszam e az exemmel?! Nem birom el ezt a tehert egyedül ugy érzem :( A viszonyunkat megprobaltuk emberien lezarni,nem bántva a másikat.Joga van tudni?

Azt sem akarok hogy azt higgye ezzel akarok az uj baratnő és közé állni ..

Tanácstalan vagyok .. mit tegyek? :(

2016. aug. 25. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom.

A volt párod te ismered...ha hajlamos arra, hogy azt higgye, közéjük akarsz állni, akkor szerintem nem érdemes elmondanod neki.Próbálj a családoddal és a barátnőkkel (ha több is van) vigasztalódni.Kívánok neked sok erőt, most nagy szükséged van rá.

2016. aug. 25. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Én nem szóltam, főleg hogy hamarosan babát vártak az új nővel.

Azóta már elváltak, mindenki megkapja a magáét.

2016. aug. 25. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem érzéketlenségből, csupán racionálisan nézve a dolgot: én nem hiszem, hogy szólnék. Tudom, szemétül hangzik, de az a helyzet, hogy igazából nincs miről tudnia, itt - szerintem! - fel se merül a "van-e joga tudni róla"-kérdés... és igen, jól látod, hogy ennek "közéjükállás-szaga" lenne.

Ha tényleg, komolyan úgy érzed, hogy csak úgy tudod ezt feldolgozni, hogy belevonod az exedet, akkor tedd meg, de csak emiatt! Ha a lezáráson/elengedésen/továbblépésen kívül más is motiválna, akkor én egyértelműen nem-et tanácsolok.

2016. aug. 25. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:

koszonom nektek,sajnos most ugy erzem nem igazan tudok racionalisan gondolkodni a hogyan tovabb-rol. Borzaazto erzes elvesziteni azt a pici "eletet" .. akkirol nem is tudtam hogy van,nagy sokk szamomra a szakitas es a veteles is .. talan fel sem fogtam még :(

Akar hogy is alakult a kettonk kapcsolata jo ember,nem tudom meg en sem mi lenne a legjobb nekem ...

2016. aug. 25. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt veled. :(

Én nem mondanám el neki, próbálnám valahogy feldolgozni és továbblépni.

Főleg ha friss kapcsolata van akkor lehet nem is érdekelné a dolog. :(

2016. aug. 25. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám el neki. :(

Te se tedd szerintem.

2016. aug. 25. 20:56
 7/12 A kérdező kommentje:
olyan nehéz ezt "egyedül" feldolgozni ;(
2016. aug. 25. 21:04
 8/12 A kérdező kommentje:
sajnos mar az anyukam sem lehet mellettem,hogy segitsen ebben a nehez idoben :( Az ember azt hiszem ilyen pillanatokban atértékel mindent..
2016. aug. 25. 21:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Megertelek. De szinte megalaznad magad ha elmondanad neki.

Azt hinne, hogy vissza akarod szerezni azert osztod meg vele a tortenteket.

2016. aug. 25. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne told át rá a terhet. Neked kell feldolgozni, hiszen már nincs veled. Nehéz, de hidd el jobb így. Majd lesz valaki, akitől születik gond nélkül egy szép gyereked és melletted is marad. Úgysem tudna mit tenni és az új barátnője mellett nem téged fog vigasztalni.
2016. aug. 25. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!