Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Spontan vetélés, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spontan vetélés, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 év együttélés után egy hónapja elhagyott a párom,elmultak az érzelmek címszó alatt,de már új párja van.4 évig éltünk együtt,nem terveztünk babát de igazábol nem tettünk ellene sem.A menstruáciom mindig is rendszertelen volt,mos is.. viszont 3 napja nagyon erős alhasi fájdalmaim voltak,görcsök és erős vèrzés lépett fel.A munka helyemről a körzeti korházba vitt a kolleganőm ahol kiderült hogy feltehetően 6 hetes terhes voltam és elvetéltem.Nagyon megrázott,nem tudom hogyan kezeljem az érzéseimet.De legfőképpen azt nem hogy ezt megosszam e az exemmel?! Nem birom el ezt a tehert egyedül ugy érzem :( A viszonyunkat megprobaltuk emberien lezarni,nem bántva a másikat.Joga van tudni?

Azt sem akarok hogy azt higgye ezzel akarok az uj baratnő és közé állni ..

Tanácstalan vagyok .. mit tegyek? :(

2016. aug. 25. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az ő gyereke is volt, és joga van tudni róla. Lehet, hogy már szétmentetek, és nincs jövőtök együtt, de ezt két érett felnőtt ember tudomásul tudja venni, és ettől függetlenül megbeszélni a dolgokat egymás között. Ha nem azzal a szándékkal teszed, hogy közé és az új kapcsolata közé állj, és olyan a viszonyod a másikkal (ahogy írtad, emberien zártátok le), joga van tudni róla. Arra vigyázz, hogy ne "felhasználd" a dolgot, és ne feltétlenül az ő vállán akarj vigasztalódni. Ezt a másik oldalról is nehéz hallani.
2016. aug. 25. 23:35
 12/12 anonim válasza:

Én személy szerint, csak azért elmondanám, hogy őt is lesokkoljam.

Nem értem itt az embereket.

A pasas beléd szeretett majd faképnél hagyott egy másik nő miatt.

Ott hagyott stresszesen egyedül a 4 évnek hátat fordítva.

Te pedig idegességedben elvetéltél.

Megérdemli, hogy tudja miatta IS elvetéltél. A saját fia/lánya már nem lát napvilágot.

Nem a vigasztalás miatt mondanám el, hanem hogy ugyanúgy szenvedjen ahogy én (te.)

2016. aug. 27. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!