Spontan veteles utan milyen volt a verzesetek? Voltak benne "darabok"?
5 napja spontan megindult a vetelesem, a petezsak es az embrio hamar tavozott es meg masnap gorcsoltem erosebben. Akkor voltam ultrahangon, az embrionalis szovetek kijottek, de a mehnyalka meg vastag volt (25 mm). Az orvossal abban maradtunk, hogy nem mut emiatt, ha nem muszaj, 10 nap mulva kontroll, de ha lazam lesz, vagy szagos lesz a verzes, ismet nagyon verzek/gorcsolok, akkor egybol korhaz.
Szerencsere semmi ilyen nincs, fizikalisan jol vagyok, gyengebb a verzes naprol napra, nem faj semmi, stb.
Merem a homersekletemet, tegnap reggelre 36,4-re visszament, addig olyan volt, mint terhesen (37 korul).
Tegnap ota tobb mehnyalkahartya tavozik, nagyobb darabok is, nem nem faj, nem szagos.
En arra gondoltam, hogy azert esett vissza a hom, mert most esett le a progiszintem es ezert kezd most aktivan levalni a mehnyalkahartya.
Vegulis ez volt a cel, hogy kiuruljon magatol es ne kelljen tisztitani.
Jol gondolom?
Mas is tapasztalt ilyet?
Amugy a verzes nagyon gyenge mar, olyan, mint mensi vegen szokott lenni, csak azert cserelem a betetet, mert ideje van, de kicsi tisztasagi is eleg lett volna mar tegnap.
9 hetes terhes voltam, amikor beindult, de az embrio az elejetol lassabban fejlodott es 8 hetesen indult be csak a szivmukodes, de le is allt es maradt a meret 6 hetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!