Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás szintlépés miatt?
Ezt már több embertől hallottam, főleg nőktől hogy hát azért szakított a párjával mert hogy a párja lemaradt mellette, és ő meg magasabb szintre lépett, anyagiakban, karrierben, gondolkodásban stb.
Miért szeret ki egy nő a párjából ha az nem akarja lépni ezeket a szinteket?
Egyáltalán vannak ilyen szintek?
"Jaj szívem nézd szakítanunk kell, mert én 102-es szintű vagyok, te viszont évek óta 72-es szintű."
28. Vagyok
Nem hiszem, hogy mindenkinek gyereket kene csinalni, nekem sem kell pedig 28 multam sot van akinek nem is lehet. Ezt vele kellett volna megbeszelned mielott huzni kezdtetek egymas idejet, de en nem is az olyanokra gondoltam, mint te, hanem azokra a haszonleso, karrierista ringyokra akik ha talalnak valakit akitol 5ftal tobbet remelnek mint az elozotol akkor egybol mennek is at hozza, addig tart a hu de nagy szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!