Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lépjek szintet?

Hogyan lépjek szintet?

Figyelt kérdés

Az évek alatt minden évben sikerült egy szintet lépnem, vagy kevesebbet dolgoztam ugyanazert a penzert, vagy többet kerestem, ez azt takarja hogy 19 evesen alltam neki teljes munkaidőben dolgozni, es azóta kb feleannyit dolgozok, sokkal tobb penzert. Most keresek átlagban 1-1,1 milliót tisztán havonta, kb 40 órával hetente, viszont egyszerűen nem tudok tovabb lepni, leragadtam.

Azt szeretném kérdezni hogy mit tanácsoltok mihez kezdjek? Van 8 millió forint megspórolt pénzem, de nem tudom milyen vállalkozásba kezdenék... Akár külföldi munka is érdekelne Európán belül, angolul jól beszélek, németül perfekt, önálló vagyok, fogékony és szorgalmas.

2019. szept. 22. 15:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy 22 éves vagyok
2019. szept. 22. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Ha neked nem elég ez a pénz, akkor nem tudok segíteni. Ennyit érsz. Keress valami hobbit magadnak, vagy relaxálj, mert becsavarodsz a nagy pénzhajszába.

Troll kérdés. Hol keresel te ennyit? Innen megmondom hogy sehol.

2019. szept. 22. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos választ!😅😅😅😅

amúgy szerintem lényegtelen hogy mivel, de gyógyszeriparban dolgozom.

2019. szept. 22. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk dolgozz rendesen, tanulj valamit, mindjuk egy szakmát, szanalmasan keveset keresel... Valamit tenned kell mert ez így nagyon gyenge... En kb 5-6*millat keresek 10 ora munkával

17/f vállalkozó programozo mérnök orvos

2019. szept. 22. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Felfele menni egyre nehezebb - alkalmazottként pláne.

nettó 1,1M ma magyarországon annyira átlag feletti, hogy innen már kb. csak a szerencse visz feljebb, tudatosan tervezve innen már nincs tovább...

2019. szept. 22. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
zerintem kamu a kérdés legalábbis arra hajaz.
2019. szept. 22. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszeripar :D Ennyiért gondolom krekket árulsz valamelyik sarkon egy érettségivel.
2019. szept. 22. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
aki 1 milliót keres az nem gyakorin kérdezi meg hogy hogyan keressen többet. ennek a kamu kérdésnek mi értelme van?
2019. szept. 22. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti kamu, középfokú végzettséggel 2 év tapasztalattal nyilván megkapja valaki a nettó 1,1 milliót...
2019. szept. 22. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a fejlődés, és a változások egyre gyorsabb alkalmazkodást kívánnak. Itt te vagy a szűk keresztmetszet, mert ennyit bírsz egymagad. Vagy minőségileg más, új téma felé kell fordulnod, vagy társas vállalkozást kell építened arra, amihez értesz.
2019. szept. 23. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!