Hogyan lépjek szintet?
Az évek alatt minden évben sikerült egy szintet lépnem, vagy kevesebbet dolgoztam ugyanazert a penzert, vagy többet kerestem, ez azt takarja hogy 19 evesen alltam neki teljes munkaidőben dolgozni, es azóta kb feleannyit dolgozok, sokkal tobb penzert. Most keresek átlagban 1-1,1 milliót tisztán havonta, kb 40 órával hetente, viszont egyszerűen nem tudok tovabb lepni, leragadtam.
Azt szeretném kérdezni hogy mit tanácsoltok mihez kezdjek? Van 8 millió forint megspórolt pénzem, de nem tudom milyen vállalkozásba kezdenék... Akár külföldi munka is érdekelne Európán belül, angolul jól beszélek, németül perfekt, önálló vagyok, fogékony és szorgalmas.
Ha neked nem elég ez a pénz, akkor nem tudok segíteni. Ennyit érsz. Keress valami hobbit magadnak, vagy relaxálj, mert becsavarodsz a nagy pénzhajszába.
Troll kérdés. Hol keresel te ennyit? Innen megmondom hogy sehol.
Köszi a hasznos választ!😅😅😅😅
amúgy szerintem lényegtelen hogy mivel, de gyógyszeriparban dolgozom.
Mondjuk dolgozz rendesen, tanulj valamit, mindjuk egy szakmát, szanalmasan keveset keresel... Valamit tenned kell mert ez így nagyon gyenge... En kb 5-6*millat keresek 10 ora munkával
17/f vállalkozó programozo mérnök orvos
Felfele menni egyre nehezebb - alkalmazottként pláne.
nettó 1,1M ma magyarországon annyira átlag feletti, hogy innen már kb. csak a szerencse visz feljebb, tudatosan tervezve innen már nincs tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!