Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás szintlépés miatt?
Ezt már több embertől hallottam, főleg nőktől hogy hát azért szakított a párjával mert hogy a párja lemaradt mellette, és ő meg magasabb szintre lépett, anyagiakban, karrierben, gondolkodásban stb.
Miért szeret ki egy nő a párjából ha az nem akarja lépni ezeket a szinteket?
Egyáltalán vannak ilyen szintek?
"Jaj szívem nézd szakítanunk kell, mert én 102-es szintű vagyok, te viszont évek óta 72-es szintű."
# 8
Te mit dolgozol? Ő mit dolgozott?
Szerintem ez inkább huszonévesek kapcsolatában figyelhető meg, amikor az egyik már dolgozna, költözne, “haladna”, a másik meg még csak a diszkóba járással törődik meg ilyenekkel. Ha meg nem, akkor én a “szint lépést” még úgy tudom elképzelni, hogy a kapcsolat szintjére vonatkozik. Tehát az egyik már szorosabbra fűzné a dolgokat összeköltözéssel, házassággal akár, a másik meg nem akar még ilyeneket.
Azt hogy “karrierben, anyagiakban” magasabbra lépett azt nem értem, nekem teljesen mindegy lenne hogy ki a sikeresebb a kapcsolatban
# 12
Ezek szerint akkor nem tudott bánni a pénzzel? Mondjuk ingatlant nem örököl mindenki. Azért az meglepett hogy szellemi dolgozó diplomás nőként volt párkapcsolatod egy fizikai munkással. Ritka.
Mert ha az egyik tesz azért, hogy sikeresebb legyen, a másik meg elvan a langyos phosban, az elég zavaró tud lenni, nem lesz meg a közös összhang, azonos értékrend, stb.
Én mondjuk nem a "magasabb szint" kifejezést használnám, hanem az évek alatt egyszerűen elmennek egymás mellett, máshogy fejlődnek, máshogy változnak.
#3mas vagyok
Kerdezo: En kulfoldon dolgozom, 2500 fontot keresek. Nem kiemelkedo fizetés de nem is szamit rossznak. A parom ugyanennyit keres de neki jobb elorelepesi lehetosegei vannak. En azert dolgozom hogy ennyit es meg vmivel tobbet megkeressek kevesebb munkaval a jovoben. Szeretnek utazni es tovabbkepzodni, koltoni a hobbijaimra es felretenni. 28N
"19" vagyok
A kollégám esete is megér egy misét. 31 évesen elvette élete nagy szerelmét, aki akkor 23 éves volt. Született egy kislányuk, minden jól indult. Aztán a felesége kitalálta, hogy ő bizony egyetemre szeretne járni, mert az edzőteremben megismert barátnője is oda jár és biztatta ezerrel. 2 év próbálkozás után bekerült a fizetős oktatásba, természetesen a szerencsétlen férje fizette a költségeket mint a parancsolat és még egy kis túlórázással a lakáshitel is fizetődött amit a cégétől kapoot kamatmentes hitelből oldott meg. Eltelt 6 év és a felesége 1 diplomával és egy nyelvvizsgával kijött az egyetemről és hirtelen rájött, hogy az élete unalmas és izgalmasabb partnerre vágyik. Azzal a lendülettel meg is ismerkedett egy másik férfivel és feljebb lépett. Azalatt a majd 10 év alatt amíg házasok voltak, sikerült 2 évet dolgoznia, a lakás felét vitte, nagyságrendileg 3 milliós tandíját eszébe sem jutott visszafizetni addig hőn szeretett férjének. nem buta a nő, egyébként nem tudott volna elvégezni egy egyetemet, de az kifejezés hogy "kihasználni" az biztosan nem szerepelt a tanulmányai között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!