Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás szintlépés miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás szintlépés miatt?

Figyelt kérdés

Ezt már több embertől hallottam, főleg nőktől hogy hát azért szakított a párjával mert hogy a párja lemaradt mellette, és ő meg magasabb szintre lépett, anyagiakban, karrierben, gondolkodásban stb.

Miért szeret ki egy nő a párjából ha az nem akarja lépni ezeket a szinteket?

Egyáltalán vannak ilyen szintek?

"Jaj szívem nézd szakítanunk kell, mert én 102-es szintű vagyok, te viszont évek óta 72-es szintű."

2020. febr. 12. 17:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

# 8

Te mit dolgozol? Ő mit dolgozott?

2020. febr. 12. 17:52
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
#8-as vagyok, én mérlegképes könyvelő, ő meg technikus egy gyárban. De a fizetésünk között alig volt különbség. Egy pici a javamra. Nekem saját házam van, neki meg a csupasz segge és hatalmas tartozásai.
2020. febr. 12. 17:59
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt egy "szintkülönbség", de nem emiatt szakítottunk. A szintkülönbség csak egy ugyanolyan okozat volt, mint maga a szakítás. Az ok pedig borzasztó egyszerű volt. Fiatalon jöttünk össze, sokat változtunk, és elkezdtünk nagyon másképp gondolkodni, nagyon másfajta értékeket keresni az életben. Nem gondolnám, hogy emiatt bármelyikünk is magasabb vagy alacsonyabb szintű lett volna, egyszerűen megváltozott az értékrendünk, mást vártunk el egymástól, a kapcsolattól, a jövőtől. Nem szerettünk ki egymásból egyik percről a másikra, csak tudomásul vettük hosszas szenvedés után, hogy ennek így semmi értelme. Továbbra sem tudok, és nem is akarok rosszat mondani a volt páromról, mert semmi okom nincs rá, pusztán rá kellett jönnünk, hogy még az elvártnál magasabb kompromisszumkészséggel sem tudunk olyan kapcsolatot kialakítani magunknak, ami mindkettőnk számára kielégítő lenne.
2020. febr. 12. 18:01
 14/31 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez inkább huszonévesek kapcsolatában figyelhető meg, amikor az egyik már dolgozna, költözne, “haladna”, a másik meg még csak a diszkóba járással törődik meg ilyenekkel. Ha meg nem, akkor én a “szint lépést” még úgy tudom elképzelni, hogy a kapcsolat szintjére vonatkozik. Tehát az egyik már szorosabbra fűzné a dolgokat összeköltözéssel, házassággal akár, a másik meg nem akar még ilyeneket.

Azt hogy “karrierben, anyagiakban” magasabbra lépett azt nem értem, nekem teljesen mindegy lenne hogy ki a sikeresebb a kapcsolatban

2020. febr. 12. 18:02
 15/31 A kérdező kommentje:

# 12

Ezek szerint akkor nem tudott bánni a pénzzel? Mondjuk ingatlant nem örököl mindenki. Azért az meglepett hogy szellemi dolgozó diplomás nőként volt párkapcsolatod egy fizikai munkással. Ritka.

2020. febr. 12. 18:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
#8as mintha csak rólam meg az exemrol szólt volna a sztori.
2020. febr. 12. 18:15
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha az egyik tesz azért, hogy sikeresebb legyen, a másik meg elvan a langyos phosban, az elég zavaró tud lenni, nem lesz meg a közös összhang, azonos értékrend, stb.

Én mondjuk nem a "magasabb szint" kifejezést használnám, hanem az évek alatt egyszerűen elmennek egymás mellett, máshogy fejlődnek, máshogy változnak.

2020. febr. 12. 18:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#3mas vagyok

Kerdezo: En kulfoldon dolgozom, 2500 fontot keresek. Nem kiemelkedo fizetés de nem is szamit rossznak. A parom ugyanennyit keres de neki jobb elorelepesi lehetosegei vannak. En azert dolgozom hogy ennyit es meg vmivel tobbet megkeressek kevesebb munkaval a jovoben. Szeretnek utazni es tovabbkepzodni, koltoni a hobbijaimra es felretenni. 28N

2020. febr. 12. 18:33
 19/31 anonim ***** válasza:
12%
vannak azok akik célhoz keresnek embert. Nem rejtik véka alá az elképzeléseiket, keresnek egy szponzort, egy magvalósító embert aki segít nekik elérni a céljaikat. Lehet ezen méltatlankodni, de nagyon sok ilyen felfogású nő van. Ha nem megy a szekér az általa eltervezett irányban akkor nem szarakodik hanem átül egy olyanra ami robog. A legtöbb ilyen mentalitású nő ráadásul már akkor kinézi az utódot amikor még a lassuló szekéren ül, és csak akkor vált amikor tuti biztosan megvetette a lábát. A volt nejem pontosan ezt csinálta, ami nem is igazán zavart volna ha nálam marad a fiam, de esélyem sem volt. Így marad az, hogy szerető és törvényes apjaként kéthetente láthatom a fiamat, miközben a nevelőapuci minden egyes nap és a volt nejem szerint ez teljesen rendben van, fogadjam el. De egy dologgal nem számolt, a fiam jobban kedvel engem mint őt és most lesz 14 éves és úgy néz ki átköltözik hozzám. Ha ez összejön, akkor minden szemétséget visszakap a volt nejem és fizetni fog mint a parancsolat. nevelőapuci meg mehet a 3.14-csába.
2020. febr. 12. 18:53
 20/31 anonim ***** válasza:
75%

"19" vagyok

A kollégám esete is megér egy misét. 31 évesen elvette élete nagy szerelmét, aki akkor 23 éves volt. Született egy kislányuk, minden jól indult. Aztán a felesége kitalálta, hogy ő bizony egyetemre szeretne járni, mert az edzőteremben megismert barátnője is oda jár és biztatta ezerrel. 2 év próbálkozás után bekerült a fizetős oktatásba, természetesen a szerencsétlen férje fizette a költségeket mint a parancsolat és még egy kis túlórázással a lakáshitel is fizetődött amit a cégétől kapoot kamatmentes hitelből oldott meg. Eltelt 6 év és a felesége 1 diplomával és egy nyelvvizsgával kijött az egyetemről és hirtelen rájött, hogy az élete unalmas és izgalmasabb partnerre vágyik. Azzal a lendülettel meg is ismerkedett egy másik férfivel és feljebb lépett. Azalatt a majd 10 év alatt amíg házasok voltak, sikerült 2 évet dolgoznia, a lakás felét vitte, nagyságrendileg 3 milliós tandíját eszébe sem jutott visszafizetni addig hőn szeretett férjének. nem buta a nő, egyébként nem tudott volna elvégezni egy egyetemet, de az kifejezés hogy "kihasználni" az biztosan nem szerepelt a tanulmányai között.

2020. febr. 12. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!