Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatból, akárcsak, mint egy munkahelyről, akkor lépünk ki, ha már meg van ágyazva az újnak, elkerülve ezzel a két szék közül a padlót/semmit?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 17:07
1/3 anonim válasza:
Nem. A munka, pénz elengedhetetlen a megélhetéshez. Párkapcsolat nélkül viszont simán lehet élni. Ha rosszak a munkakörülmények, maradok addig, míg nem találok jobbat, mert kell a pénz. Ha szar a párkapcsolat, akkor kilépek, mert annál jobb az egyedüllét.
2/3 anonim válasza:
Pénzre szükségem van. Szexre nincs. Szeretetre meg nem csak a párom van, hanem a barátaim is. Egy új munkahelyre azonnal az embert a szükség viszi. Egy új kapcsolatba engem nem, mivel alapvetően jól megvagyok magam.
Mondjuk én általában kapcsolatból és munkahelyről is akkor lépek le, ha torkig vagyok a fszsággal és 60x szóltam már. Állást meg ráérek keresni a felmondási időm alatt is, komolyabban eddig mindig csak akkor álltam neki.
3/3 anonim válasza:
Hivstalos verzio h gerinctelenseg 2 vasat tartani a tűzbe.Nem hivatalos verzio jobb ha nyitott szemmel jarsz,maskulonben az exed hamarabb kapcslatba kerul mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!