Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen érzés két szék helyett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés két szék helyett a földre kerülni?

Figyelt kérdés
Előre leszögezték, hogy nem kell köpködni, magamat is utálom, de a barátnőm mellett egy szeretőm is van. A baj csak az, hogy egyiket se vagyok hajlandó abbahagyni, de lassan mindkettőnek vége lesz. A kapcsolatoknak a szeretők miatt, a másiknak meg azért, mert már nem feltétlen csak a szeretőt látom benne. Én vagyok a férfi. Megköszönöm ha valaki segítő szándékból rám ír és kibeszélhetem a gondolataimat.
2019. ápr. 8. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Jó vége biztos nem lesz ha nem teszel valamit, bármelyik irányba is legyen az.
2019. ápr. 8. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Biztos szar érzés lehet, bár nem tudlak sajnálni.
2019. ápr. 8. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Hát elég kellemetlen élmény lesz.Viszont közben legalább kicsit önmegismersz, mert rájössz, hogy nem neked való a több vas tűzben tartása.Hát nem csudi jó az élet?:)
2019. ápr. 8. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Fájdalmas.
2019. ápr. 8. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Így jársz, ha nem tudsz dönteni. De legalább átgondolod egy kicsit a dolgokat, ha kapsz pár pofont.
2019. ápr. 8. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem írhatsz,nő vagyok.
2019. ápr. 9. 05:10
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Megesett velem is, hogy elkezdtem bekeszeretni valakibe azbakkori párom mellett. Ez előfordul, nem döntés kérdése.

Az viszont már döntés, hogy mihez kezdesz a helyzettel. Nagyon rövid úton le kell zárnod.

2019. ápr. 9. 05:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Hamarosan megtudod ;)
2019. ápr. 9. 08:41
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

# 7 Szerintem jelentős különbség van aközött, hogy valaki titokban szeretőt tart, és aközött, hogy elhagyja a párját egy másikért. Ezt a két dolgot nem lehet egy lapon emlegetni, tehát nem értem, hogy jön ez ide (pláne, hogy a kérdező elmondása szerint nem hajlandó véget vetni ennek, tehát halvány elképzelése sincs arról, hogy egyáltalán miféle jövőképe van akármelyik nővel is)

Az egyik esetben csak az egyik nő kerül megalázó helyzetbe, a másik esetben mindkettő.

2019. ápr. 9. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:
17%

>A baj csak az, hogy egyiket se vagyok hajlandó abbahagyni

Nézd, ha elfogadjuk ezt az előfeltételt, akkor nem lehet mást mondani, mint hogy akkor folytasd ugyanígy. Ez segít?

Úgyhogy én nem fogadom el ezt. A következőket javaslom:

1. Döntsd el, hogy ennél jobbra vagy képes, hogy olyan embert fargasz magadból, akit nem utálsz, hanem legalábbis felelősséggel viseltetsz iránta.

2. Vallj be mindent a párodnak, és add meg neki a lehetőséget, hogy eldöntse, mit tesz ebben a helyzetben. Fogadd el a döntését (ami minden bizonnyal szakítás).

3. Tarts egy kíméletlen önvizsgálatot, derítsd ki, hogy miért jutottál ide, és próbálj meg tanulni a hibákból. Döntsd el, hogy ezentúl igazat mondasz, még akkor is, ha nehéz vagy fájdalmas, és törekedj arra, hogy minden nap egy kicsit váljon jobbá a világod, de legalábbis ne rosszabbá.

4. A szeretőddel meg dumáld meg szépen, hogy mi legyen, de úgy, hogy nem hazudsz.

2019. ápr. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!