Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem kellene szék egyáltalán?
Nem hagyomanyos eskuvo lesz (szertartas)
Nem templomi , hanem szabadban lesz tartva , mert polgarit akartunk de nem fernenk be 130an.
Szabadteren lenne egy kis oltar keszitve, egy asztal kirakva es en arra gondoltam h legalabb 30-40szèket illene szerezni. Szuloknek, idoseknek , kisgyerekeknek es nekunk...
Szerintetek?
Ha állnak senki sem latna senkit, de parom makacs h minek arra a fel orara annyi szek.
Talaljunk teljesen mas megoldast?
Draga szekeket berelni?
Szuper otleteket kaptam koszonom.
Nekem az jutott az eszembe, hogy
1.szalmabálák, azokra pedig vastag szép lepedők.
2.hosszu padok, arra szinten lepedők vagy valami szalagok.:)
Szia!
Mindenképpen legyen szék!
Az lehet, hogy a szertartás maga 30 perc, de a vendégek általában előbb érkeznek, előbb foglalnak helyett.
Biztos vannak idősek a vendégek között (nagyszülők). A gyerekeknek sem árt leülni (bár nekik lehet jobb, ha a kert végébe inkább néhány játékot tesztek takaróra (vonat, baba, autó). Amúgy egészséges emberek is inkább ülnének (kényelmesebb, nem takar be annyira, mintha állna) - van aki bár fiatal, és egészséges, de hosszabb állástól leesik a vérnyomása (rosszul lesz).
A családban biztos tudtok összeszedni székeket, sörpadot. A szénabála szúr, és kiszakadt harisnyával nem sokan szeretnek mászkálni.
Bár nem szertartásnál, hanem állófogadásnál voltunk olyan esküvőn, ahol összesen volt 5db szék. Szerencsére a kertben voltak fix padok, így le tudtunk ülni (ölben ettünk). Mikor felálltunk gyakorlatilag 'lecsaptak' a helyünkre, utána állás volt. Egyáltalán nem volt kellemes.
Lesz kikèrès a szuloi háznãl. Szóval mindenki egyszerre erkezik!:)
Mindenkepp lesz pad! :)
Köszönöm h irtal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!