Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 szék közt vagyok. Szerintetek?
Mi a kérdés?
A másik pasassal jobb. Ennyi.
Hat igen kidobott. Na de avval jött pár nap után hogy ő csak tesztelt es hogy azt akarta hogy törődjek magammal mert olyan hulye természetem van hogy ha van valakim akkor csak vele foglalkozok es magamat nem érdeklem na de mivel o külföldön van ezért nem tudok vele foglalkozni így hat magammal törődök mosz es arra törekszem hogy helyre álljon az életem. És az ő hibája ez az egész mert ha nem dob ki akkor ez nem történik meg mert nem vagyok ez a megcsalós típus. Na de most így alakult es fura hogy mind kettő ír mindig hogy így meg úgy hianyzok es már teljesen össze vagyok zavarodva. .. De úgy gondoltam hogy először kimegyek az élettartamhoz majd a másik pasihoz es akkor eldöntöm hogy kivel érzem jobban magam meg hat persze mind kettő azt akarja hogy menjek ki hozzájuk. Úgyhogy így sunyiba szerintem ezt megteszem ss döntök. De nehez lesz. Meg hat ez a másik pasi túl szép hogx igaz legyen. Plusz az élettársam megcsalt már egyszer es megbocsájtottam Na De már nem tudlk úgy bízni benne. Főleg most hogy kidobott megint elbaszta a bizalmam. És hat ilyen helyzetbe nem voltam meg szóval nehéz. Egy persze most szabad akarok lenni egy ideig míg helyre nem hozom az életem es örülök is neki hogy most nincsenek itthon .. és ez a másik pasi olyan érzéki . Teljesen össze illik az ajkunk es o olyan akire mindig is vágytam. Simogat törődik velem puszilgat ölelget es ezt imádom. Az élettartamtól pedig ki kellet ezt könyörögni es pofazni neki higy törődjön velem.. De ő sokszor avval jött hogy nem tudja úgy kimutatni az érzéseit. S amúgy most leszek 20 márciusba. :D az élettársam 21 márciusba es ez a másik pasi már 25 lesz . Meg hat úgy gondolom rgy idősebb pasi jobb egy fokkal mert azért komolyabb es tapasztaltabb. De olyan kérdései vannak már hogy mikor szeretek bele meg azt mondja hogy már majdnem szeret es hat ilyenkor nem tudok mit mondani mert ahhoz hohy szeressem idő kell
Az egy dolog hogy jó vele de az meg nem szerelem.
Tesztelésből nem szakít az ember azzal, akit szeret, hülye duma.
te meg tényleg kicsit kapcsolatfüggőnek tűnsz, de ha 4 nap jobb volt, amit előtte a másfél év, akkor nincs kérdés.
Ha ő is lelép, esetleg olyannal próbálkozz, aki visz magával, vagy itthon fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!