Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már azért nővel, mert nem tetszett a melle vagy a puncija?

Figyelt kérdés

2020. jan. 22. 22:06
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
52%
Nem elhanyagolható szempont. Volt egy csaj, teljesen rám volt izgulva aztán elküldte a fotót a puncijáról. Nem vagyok egy válogatós típus, felszínes meg főleg nem de ott majdnem kifordult a gyomrom. Életemben nem láttam még olyan gusztustalan valamit. Az mindenhez hasonlított csak puncira nem! Ha nem volt vagy tíz szeméremajka akkor egy sem, azok is a lilától a barnáig, a vérvöröstől a rózsaszínig minden színben pompáztak. Egyik redős, másik lógós, rövidebbek, hosszabbak, felül egy cseresznye méretű csiklóval. Szóval aki azt mondja ez nem kizáró ok az nem látott még igazán ocsmány hússalátát. Egy életre bele égett a retinámba. Soha többé nem kerestem a csajt.
2020. jan. 30. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!