Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 🤩 Melyik filmbéli férfi karakter fogott meg akibe teljesen belezúgtál? Mi tetszett benne nagyon?
Ray Donovan.
Mert nagybetűs FÉRFI.
A sok "incel" nyomi tanulhatna tőle!
Karakter? Mármint szereplő?
Engem Thranduil,a tünde kiràly. Persze,ha csak a színészről (Lee Pace) lenne szó,akkor is őt vàlasztanàm!
Csak tiniként zúgtam bele filmbeli karakterekbe, de emlékszem, hogy 2013 környékén bele voltam esve a hannibal sorozat mindkét főszereplőjébe🤷♀️
Hannibalba azert mert intelligens volt, volt humora, és nem számítottak a körülmények, mindig adott a stílusára (plusz csak a bunkó, s eggfej embereket nyirta, ki, efelett pedig tini szemmel szemet tudtam hunyni lol).
Will grahambe meg azért mert jól nézett ki, és sokat mutatták a kiszolgáltatott oldalát, ami valamiért bejött...
Tessék, légy a vendégem, hogy messzemenő következtetéseket vonj le az egész női nem szexualitásáról ez alapján.
Az álom fiktív férfim az egyértelműen Marty McFly (játssza Michael J. Fox), és ez már kb 12 éves korom óta így van. Egyszerűen nincs olyan aspektusa a karakternek, amire azt mondanám, hogy taszítana.
20/L
Riddick (Vin Diesel)az èletben nem jönne be merr tul sokat kell ennie
Jack Sparrow csak mint karakter, mas filmjében nem tetszik, mint ember sem
Doian Grey. Elsősorban kinézetre jön be. De amúgy is van benne "valami". És semmi bajom a kicsit elvontabb figurákkal.
A másik "tuti pasi" Kenan Emiroglu, az Elif sorozatbol. De az, aki először játszotta Kenant, mert őt is lecserélték, ő nem jött be. Nekem a második Kenan tetszik, aki aztán a sorozatban meghalt.
Jó, ez csak egy sorozat, de ez a karakter szerintem jó. Nekem kb ilyen egy kívül,belül álompasi. Csinos és nagyon jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!