Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd vagyok hogyha nem akarom ideadni magam akárkinek és inkább várok?
#3 Ne légy ennyire borúlátó, akár jól is választhat, nem?!
Kérdező, nagyon jól teszed, hogy vársz, nem kapkodsz csak hogy legyen valakid, és figyelsz. Fiatal vagy még, fogsz találni olyat, akiben megtalálod azt a bizonyos pluszt.
Túlságosan sok nőt látok nap mint nap ilyenekkel mászkálni. Illetve szintén nagyon sok az olyan pár ahol a férfi valahol a kőkorszaki szaki szintjén mozog külsőre és jellemre is (tohonya alkat, homályos alkat, dolgok sokadjára esnek le neki, napi 8 sör kötelező, erőteljes kopaszodás)
Azt csinálsz amit akarsz, de ne legyenek olyan illúzióid, hogy az idő neked dolgozik.
Az pedig továbbra is nevetséges, hogy személyesen vagy különböző társkereső felületeken sem tudtok 1000-1500 férfiből egyetlenegyet sem kiválasztani aki megfelelő.
43% Mert te aztán olyan jó embernek tűnsz a tegnap levágott őrjöngésed után, folyamatosan kötekedsz, lekertitörpéztél egy kérdező fiút is, a nőket meg átlagban lek--rváztad. Semmiben nem különbözöl a sarki tahóktól.
Kérdező, nem vagy prűd, inkább várj, minthogy később megbánd.
én egy ilyen lánynak örülnék :) szerintem jól teszed,hogy nem jössz össze akárkivel
22f
...? Százalékegyezés lehetett, tegnap alig voltam itt. Linkelj, ha nem én voltam meg tudom mutatni, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!