Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prűd vagyok hogyha nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prűd vagyok hogyha nem akarom ideadni magam akárkinek és inkább várok?

Figyelt kérdés
Röviden: attól, hogy 19 évesen nincs pasim, és nem akarok összeállni akárkivel, nem adom magam könnyen az túl sok 2018-ban? Ahogy telnek az évek, kezdek rájönni, vagyis kapom a visszajelzéseket, hogy azért érdeklődnek irántam, de viszont nem tudnak megfogni, nincs meg bennük az a valami amitől vonzó lenne egy férfi.

2018. jún. 1. 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Érzések nélkül, csak a környezet kedvéért összeállni valakivel divatos ugyan de boldoggá nem tehet..

Újabban a "legyentapasztalatod'" című kisregénnyel szeretnék idő előtt bekapcsolni a társadalmi szexvéráramba a megfontoltabb fiatalokat de ugye tudjuk, hogy ez érvként csak annyira stabil esemény mint kétlábú széken aludni

Ezen az oldalon rólam sem hiszik el, hogy jól érzem magam születésemtől egyedül de felmérve a munka, becsület, barátság, család témákhoz való hozzáállásunknál látható különbséget ez nem akkora csoda..

2018. jún. 1. 23:18
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem prűdség, hanem saját döntésed amihez másnak nem sok köze van sőt semmi. Ha neked így jó akkor egészségedre, ezt mindenki maga dönti el hogy milyen is akar lenne, és nem másokhoz meg a világhoz igazodni hogy mi is a ,,trendi" manapság.

f/23

2018. jún. 1. 23:22
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagy prűd, a szó mást jelent.
2018. jún. 1. 23:27
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Nem prűd vagy, hanem válogatós.
2018. jún. 1. 23:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Néha én is így érzem és kapok is megjegyzéseket, hogy prűd, érzéketlen, fap*na stb., vagyok, szóval átérzem. Veled egyidős vagyok és szintén nem szeretnék akárkivel összejönni. Egyszerűen vannak olyan dolgok, amik egy kapcsolatban fontosak számomra, amikre vágyom, amikre úgy érzem, hogy szükségem van és ezeket keresem. Szerintem semmi értelme nem lenne összejönni egy olyan sráccal, akit nem kedvelek, aki nem szimpatikus, akivel nem érzem jól magam, aki nem vonz, akivel nem tudok beszélgetni stb., csak azért, hogy legyen. Minek? Most nincsen olyan a környezetemben, akivel el tudnám képzelni, hogy együtt legyünk, de nincsen semmi gond...majd lesz. Addig is megy tovább az élet, jól érzem magam így is és nincsen bennem semmilyen hiányérzet, mert szerencsére vannak nagyon jó barátaim, van hobbim, a családommal is jó a kapcsolatom és azt tanulhatom, amire mindig is vágytam. Ha majd lesz párom, akkor az persze majd egy plusz öröm lesz, de ez sem egy tragédia.
2018. jún. 1. 23:36
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is 23 évesen lett az első párom, és azt kell, hogy mondjam, megérte ennyit várni rá. :) Vele vesztettem el a szüzességem is, egyáltalán nem bántam meg.
2018. jún. 1. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:
17%

"e viszont nem tudnak megfogni, nincs meg bennük az a valami amitől vonzó lenne egy férfi"

Akkor nincs más hátra, neked kell megkeresned az illetőt. Várni csak akkor opció, ha gyáva vagy ehhez.

2018. jún. 1. 23:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyáva, ha valaki megfogna biztosan nem hagynám futva, és szerintem az már rossz ha keresni kell, meg a szerelemet nem lehet keresni
2018. jún. 1. 23:45
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

Másképp gondolkozol mint az átlag és kész, ebben semmi baj nincs:) Ki így ki úgy gondolkodik:)

Akinek meg csak arra kellesz és az ilyenek nem érdekelnek akkor hol itt a probléma?:)

2018. jún. 1. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!