Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért nővel, mert nem tetszett a melle vagy a puncija?
Én fel tudtam rá izgulni, szóval np.
Viszont Kérdező, ha neked ez ekkora gondot okoz, hááááát bizony, ott lépni kell...
Kiváncsi vagyok mi a gond
Pontosan? Túl tágas?
Nekem tényleg marha ronda a puncim, még egy tök hasonló kérdést is írtam ki anno.
4 pasim volt, de egyik sem szakított emiatt.
Szerintem ha az ember szeret valakit, akkor egy kicsit csúnyácska cicire vagy puncira is felizgul. Engem sem zavart, hogy az első barátomnak pl. görbe volt a farka, a második körül volt metélve és egy helyen furcsa volt a heg, a harmadiknak meg meglepően barna volt rajta a bőr és ppp-je is volt.
Nem kell, de érdemes... meztelenül látni a másikat. És nem csak meztelenül, de fontos a szex, a csók és egyéb intim történetek. Nem óvoda ez, nem lehet folyton beszélgetni és kézen fogva sétálgatni az udvaron.
Nekem volt már olyan, hogy nem erőltettem a dolgot miután megtapasztaltam egy s mást. Viszont nem erre fogtam, inkább csak csendben kihátráltam a dologból.
Kerdezo, nem fog szamitani. Voltam mar par novel, sosem merult fel ilyen kerdes. Akik eddig gumibabaval jartak, azok ragaszkodnak a mertani pontossaghoz, de ok meg azert nem szamitanak, mert az eletben nem lesz baratnojuk, nemhogy meg szakitananak vele ilyesmiert. Arrol meg ne is beszeljunk, hogy vannak, akik a kecskeket is elkapjak egy korre, szerinted mennyire lombozodnak le? Szoval nem kell aggodnod. Plane akkor, ha jol szurod a felszines hulyeket es komoly ferfit keresel magad melle.
43F
A kérdezőtöl idéznék! “Olyanokhoz szólna a kérdés, akiknek nem kell előbb pucéran látniuk a csajt ahhoz, hogy kapcsolatot kezdjenek vele...”
Egy férfival nem fogsz úgy kapcsolatot kezdeni, h le sem fekudtél vele!
Vagy, h képzeled ezt? Oda mentek egymáshoz nyomtok egy csókot és megbeszelitek, h jartok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!