Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy elvált nő aki korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elvált nő aki korábban élvezte a szexet, hogy bírja ki intimitás nélkül évekig?

Figyelt kérdés
Most ezt a kalandokat hagyjuk,mert nem minden nő híve az ilyeneknek.
2020. jan. 22. 14:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznek a 20-ashoz és tarsaihoz. Kapcsolatban gyakran megkapom a nimfomániás jelzőt,kapcsolaton kívül viszont egy apácanak is színesebb szexuális élete van az enyémnel😀 Egyszerűen a senkit nem tudom kívánni.Ez szerintem nőknél nem olyan ritka.

Nem tudom, hányas válaszoló írta, hogy akkor miért lépnek félre a nők...Te tuti,pasi vagy.Ne magadból indulj ki! A nők nagyon ritkán keresik a szexet máshol, sokkal inkább minden mást. Fiatalabb koromban én is felreleptem párszor (nem ugyanannál az embernél, a félrelépés után azonnal szakítottam is az eredetivel.)Nos, egyik se a szex hiánya miatt történt, hanem mert már egy rakás 💩volt a kapcsolat. Egyáltalán nem éreztem, hogy összetartoznank vagy, hogy egyáltalán párkapcsolatban élek. A szakítás amúgy is tervben volt, a félrelépés pedig nem a kapcsolat kiegészítése, hanem lezárása volt.

2020. jan. 23. 01:01
 22/29 A kérdező kommentje:

21-es!

Oké,de ha egy ilyen független nő,aki ezer éve nem szexelt,és emberek,férfiak között van,esetleg van egy csávó aki nyomul rá és tetszik neki,akkor nem hiszem,hogy nem enged csak a szex kedvéért nem?

Én beszéltem pár ilyen elvált nővel és ők azt mondták,hogy akinek volt addig egy általános szexuális élete és megszünik a szakítás/válás miatt,akkor annak hiányzik a férfi! Az a bizonyos ffi testrész! És néha élnek is a lehetőséggel ha úgy hozza a helyzet,és élvezik az egyedülálló nők életét! Nem biztos,hogy kapcsolatot is akarnak,csak egy ilyen "dugópajtit" !

Egyébként meg!-Akkor miért mondják,hogy egyedülálló,független nő vagyok azzal foglalkozok akivel akarok!-Azért ezt nagyon soktól hallottam már!

2020. jan. 23. 04:30
 23/29 A kérdező kommentje:
Volt egy kapcsolatom amiben a hölgyemény később elmondta,hogy nem akart tőlem semmit csak ilyen alkalmi szexet! Aztán 5 évig együtt voltunk.
2020. jan. 23. 05:41
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
Most olyan nők válaszoltak túlnyomó többségben, akik szerelemből tudnak/akarnak szexelni. Nekem is hiányzik az aktus és minden más, de ha nem vagyok szerelmes, nem kívánok más pasit. Hiába hiányzik ha nincs olyan, akivel lehet. Volt már szex kapcsolatom, de nálam az is érzelmekkel jár, úgyhogy vigyáznom kell. Kész, van aki így van beállítva: szex és érzelmek össze vannak kapcsolva.
2020. jan. 23. 06:19
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ha nem volt más, tudtam szexelni érzelmek nélkül is. A lényeg, hogy olyan pasi legyen, akinek megkívánom a testét.
2020. jan. 23. 06:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok. Igen, biztos van olyan is, de szerintem nőknél az a kisebbség. Sok nőnél az érzelmek és a szex együtt járnak és kész. Én nem nem tudok minden nő nevében válaszolni,nálam így van.

Volt olyan is, hogy tökéletes volt a szex az akkori pasimmal. Szakítás után rendesen szenvedtem, de akkor is konkrétan az a szex hiányzott, azzal az emberrel. Mas nem tudta volna pótolni, szóval nem is próbáltam.

Én már nem vagyok túl fiatal és mindig válogatós voltam külsőre. Az én korosztályból jó, ha 5evente látok olyat, akire azt mondom, hogy jól néz ki,úgyhogy az a veszély nem áll fent, hogy nagyon megkivannek valakit😀

Amiről meg írtál,pont fordítva van, amikor nyomul egy pasi, aki ugye a nagy számok alapján nem tetszik, pont hogy nem jön meg a vagy, inkább a hányinger. Borzasztóan idegesít, max.azt érzem, ha le kéne feküdni ezzel az emberrel, inkább meghalnek.

Ettől fuggetlenul, ahogy írtam, ha van kapcsolat, érzelmek, van vágy is, szex is, sőt!

2020. jan. 23. 11:39
 27/29 anonim ***** válasza:
46%

#15 na hát ezért is vagy ilyen megkeseredett, akihez nem is nagyon akarnak hozzányúlni, mert azt hiszed, hogy csak 1 féle élvezés van, és az mindig minden körülmények közt ugyan olyan, hiszen a férfiakat nem tartod sokra, felsőbbrendűnek érzitek magatok.

De nem vagy egyedül, ebben a kategóriában főleg, és norbi óta jól feltüzelve :)

2020. jan. 23. 12:22
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, hogy jön ide norbi? A saját frusztrációdat miért ide vetíted ki?
2020. jan. 23. 16:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a bizonyos testrész? Nekem még életemben nem hiányzott csak egy pénisz, amúgy magában nem is szép. Attól lesz szép, akihez tartozik.
2020. jan. 23. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!