Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy elvált nő aki korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elvált nő aki korábban élvezte a szexet, hogy bírja ki intimitás nélkül évekig?

Figyelt kérdés
Most ezt a kalandokat hagyjuk,mert nem minden nő híve az ilyeneknek.
2020. jan. 22. 14:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy működik, hogy kapcsolatban rendszeresen kívánom a szexet, sőt. Azért váltam el,mert már egyáltalán nem volt. Aztán most mégis egyedül vagyok. Ha tudatosan nem gondolsz rá,nem foglalkozol erotikus dolgokkal, könnyű átmenni ilyen aszexuális hangulatba. Persze, mivel van gyerekem, valamiféle érzelmi töltetet ez ad, bár ez nem olyan mint a párkapcsolat. De ez egyszerű gondolat tréning. Ha lenne valaki és foglalkoznék a gondolattal, visszabillennék megint. De én (gondolom mi, a nők egy része) nem úgy működünk, hogy a szexet kívánjuk olyan nagyon, hanem egy illető személyt, akibe szerelmesek vagyunk. És akkor őt nagyon. De ha nincs ilyen....akkor begubózom és elvagyok. Nem mondom, hogy mindig könnyű, de nem olyan nagy ügy.
2020. jan. 22. 16:11
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

Dettó, mint a 11-es.

Ki lehet bírni, nem vagyok ösztönlény. Ha majd lesz megint párom, ami elváltként 2 gyerekkel, azért időbe telik, akkor majd visszaáll megint a rendszeres nemi életem. Impotens vagy aszexuális jelentkező lett volna, de nem vagyok frigid, attól még, hogy közel 1 éve nem éltem szexuális életet, sem intimet, mint az előző.

2020. jan. 22. 16:42
 13/29 anonim ***** válasza:
Javítok, mint az egyik előző, aki ölelés és csók nélkül nem bírja ki.
2020. jan. 22. 16:44
 14/29 A kérdező kommentje:

És addig maszturbáció és műpénisz/vibri?

Viszont ha egy egyedülálló nő kibírja szex nélkül nagyon sokáig,akkor miért lépnek félre bizonyos nők párkapcsolatban?

2020. jan. 22. 17:01
 15/29 anonim ***** válasza:
96%

Szex nélkül a legkönnyebb kibírni, hisz a férfi nélküli szex 100%-osan orgazmusban végződik. Többszörösben. Nálam legalábbis.

A pasiknak sem a csókok meg az egyebek hiányoznak, hanem többségük mindenhogy elélvez, tehát ha választani kell, akkor a kéz helyett nő.

2020. jan. 22. 17:56
 16/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok elvált, de afelé tartok. Szex már 1,5 éve nincs köztünk. Én bírtam sokáig, de aztán szerelmes lettem és utána a falat kapartam 1 évig, mert vele nem jött össze. Belementem egy rövid szexkapcsolatba, de nem nekem való volt az érzelem nélküli szex. 1 évig nem feküdtem le senkivel, aztán úgy döntöttem, nem várom meg a klimaxot meg hogy a férjem eldöntse elválik vagy sem, én szexelni akarok. Úgyhogy lefeküdtem egy férfivel, aki már nagyon régóta vágyott rám és érzelmileg olyan sokat adott, hogy remélem ez nagyon sokáig fog tartani.
2020. jan. 22. 18:04
 17/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert nem vagyok elvált nő, de éltem távkapcsolatban a párommal, ahol fél évig nem találkoztunk, és azt hittem rosszabb lesz a helyzet. De nálam is ilyen kapcsoló elven működött a dolog. Messze volt a párom, úgyhogy foglalkoztam mással. Nem kapartam a falat a szexhiánytól. Akkor zúdult minden testi vágy rám amikor újra találkoztunk és nem értettem, hogy bírtam ki idáig.
2020. jan. 22. 18:33
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

"És addig maszturbáció és műpénisz/vibri?"

Nagyon sokszor az sem, mert ha ezeket túlzásba viszem, könnyű kibillenni az aszexuális állapotból. Amit önként vettem fel, de fenntartani azért munka, szóval módjával.

"Viszont ha egy egyedülálló nő kibírja szex nélkül nagyon sokáig,akkor miért lépnek félre bizonyos nők párkapcsolatban?"

Honnan tudjam? Bizonyos nők és férfiak félre lépnek, bizonyos nők és férfiak nem. Én akkor sem léptem félre, amikor évekig szinte nulla szexuális életünk volt, mert szerettem a férjemet és a hűség döntés kérdése. Válás után volt egy nagyon élénk szex kapcsolatom és két kisebb kalandom, de most már semmi, lassan több, mint két éve, talán három is megvan.

Én nem hiszek abban, hogy valaki azért csal, mert nem bírja szex nélkül, pedig ha van partner akivel megvan az intimitás két naponta én is kívánom. De az emberek azért csalnak mert nem tisztelik a másikat és a kapcsolatot és nincsenek morális elvárásaik önmagukkal szemben. Minden más csak kifogás.

2020. jan. 22. 19:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy munkahelyi szeretőt hozott az élet. Szenvedélyes szerelem volt. Sajnos Ő nős volt. Most szakítottam, pedig a szex isteni volt vele. De megalázónak éreztem így titkos másodikként sok mindent.... Van egy vibrátorom. Egyenlőre úgy érzem nem az igazi. Félek magamtól. Sajnos én itt a kivétel vagyok ,akkor is szoktam kívánni a szexet amikor nincs partnerem. Ha a nőknek is feltaláltak volna valami libidó csökkenőt - mint régen a katonáknak - én biztos élnék vele.
2020. jan. 22. 19:05
 20/29 anonim ***** válasza:
94%

óriási plusz pont a 15-ös válaszolónak

én is csak akkor tudok szexelni ha szerelmes vagyok. akkor szeretem a szexet és kivánom az adott egyénnel. amúgy meg simán elélek aszexuálisként mivel nem izgat a dolog.. jó olvasni, hogy vannak igy mások is

2020. jan. 22. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!