Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy kellene ezt rendbehozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene ezt rendbehozni?

Figyelt kérdés

Sok év után fél éve szakítottunk mert talált mást. Nekem ő volt mindig is a mindenem, egész életemben vele akartam már lenni. Ő depisebb, magának való én harsányabb. Szétmentünk mert talált mást. Próbáltunk elszakadni, nem beszéltünk egy hónapig, én is randiztam de csak leépültem fokozatosan lelkileg, fizikailag. Kb életkedvem sem volt annyira a hatása alatt voltam.

Azt mondja jobb az új csajjal mert nyugi van de még szeret, még nem tudott beleszeretni keres, találkozunk, néha kedves néha kétségbeesett, néha bújik néha eltaszít. Nem tud dönteni én vagy az új.

De már teljesen tönkremegy benne ő is. Amikor megismertem is vékony volt évek alatt tornáztunk rá 8kg az mimd lement, pánikrohamok, mély depresszió, szorongás, minden megy nála. Nálam is.

Azt ígértem magamnak kitartok de közben elkezdek dolgozni az önbizalmamon, új hobbik, emberek, megteszem amiktől eddig féltem de akartam. Erősebb legyek lélekben. S így birjam várjak.

De nem bírom megmenteni önmagától, elengedni se, ő se engem.

Nem látja be ilyen rossz külön akkor próbáljuk meg együtt ismét.

Mit kellene? Hogy kapjam vissza ha depressziós, szorong? Ilyenkor embergyűlölő, csak egyedül kockul a szobában...

2020. jan. 16. 20:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lebukott a csaj előtt, hogy mi találkozunk, beszélünk.harmadszorra most azt mondta neki a lány hogy max írhat nekem de arról is tudni akar. Ezen akadt ki, hogy hagyjuk majd 2 napra rá meg rájött neki ez nem megy, találkozzunk s beállított.
2020. jan. 22. 10:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Még mindig ugyanez megy s hiába próbáltam magamra figyelni jobban, több életkedvem legyen, élvezzem az élet más dolgait barátok, sport, kirándulások, új emberek de semmi.

Egyre többször találkozunk, beszélgetünk este. De semmi változás...😔

2020. febr. 6. 23:34
 13/13 anonim ***** válasza:

De mièrt nem zárod le vele ezt az egèszet? Mert igazából ezt kellene. Hiába próbálsz túl jutni rajta, ha továbbra is beszèltek találkoztok. Ennek így semmi èrtelme nincs. Ne várj változást, ha te se változtatást semmit csak várod a sült galambot. Kb. Mintha úgy próbálják leszokni a dohányzásról, hogy ott van a táskába egy doboz... Így nem fog menni.

Zárd le vele, ne beszèljetek többet, ès akkor lesz esèlyed ezen túl jutni.

2020. febr. 7. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!