Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ezt rendbehozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt rendbehozni?

Figyelt kérdés
Rendbe lehet hozni azt a házasságot ahol az egyik fél hosszu ideig tartott szeretőt? Vagyis akkor már minek? Szoktak jönni ilyen kacsa mesékkel,hogy de a férjet/feleséget szeretik,de mégis van aki évekig tart kufircot a párja mellett.
2017. szept. 26. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Nos erre a kérdésre a válasz egyes egyedül rajtatok (kettőtökön) múlik.

Ebből a két sorból amit leírtál szó szerint bármit mondhatunk, nem fog semmit számítani a megoldás szempontjából.

2017. szept. 26. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
azt akarom ebből megtudni,hogy a kényelmi szempontokon kivül milért szeretne még vele maradni a megcsaló,a párjával?
2017. szept. 26. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme, de ezt te döntsd el. Én 7 éves kapcsolatot borítottam emiatt. Megundorodtam tőle.
2017. szept. 26. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező kényelmi szempontokon kívül nem szokott más ok lenni.

Ez a "páromat szeretem" szöveg meg hazugság.Csak magát és a farkát szereti.Ha annak megvan a változatosság, akkor boldog embernek érzi magát az illető.A lényeg, neki legyen minden téren kielégítő az élet, a körülötte élők meg nem számítanak, hogy mit akarnak, amíg van párja is meg szeretője(i) is.

2017. szept. 26. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tudtàl róla és ennek ellenére nem vàltàl el tőle akkor sztem tudod is a vàlaszt.Ha nemrég derült ki akkor meg sztem simàn nem szeret màr de igy kényelmes neki.Nem kell feladnia semmit sem .
2017. szept. 26. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni túl tudod-e magad tenni ezen. És napi szinten nem a fejére olvasni. Na ezután éptsd fel az új életeteket.

Már amennyire lehetett, rendbe hoztuk.

Rohadt hamar lebukott előttem. Nem volt nehéz a lebukás. Nem kaptam rajta őket. és, mégis rájöttem.

" Szerető " is rájött időközben, nem fog hozzá költözni, elválni.

Lépést nem tett arra, hogy oda akar költözni.

Nem én nem engedtem. Ő nem pakolt, én meg főleg.

( lehet ez volt a jó? hagytam döntsön szabad akaratából? )

Sokmindent áttárgyaltunk, mit szeretne...

aztán nem úgy lett...

2017. okt. 8. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!