Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5 hónap alatt nem sikerült rendbehozni a kapcsolatot, ezután már semmi esély?
Szakítottunk, de nem zártuk le véglegesen a barátommal a kapcsolatot, mindketten hittük még, legalábbis én biztosan, hogy valami változhat. Nos, nyár eleje óta nem sikerült előrelépni, mindig úgy érzem, az egyik kezével ad, a másikkal visszavesz. Nagyon rámtelepszik, megfulladok mellette, nem lehetek teljesen szabad ember, emiatt kértem, változtasson a közös jövő érdekében. Szerintem amúgy csak színleli, hogy megteszi, de a szavak mögött nem állnak valós tettek. Szerintem sokat vártam, bíztam, hittem, de úgy érzem, ideje továbblépni, és nem kínozni egymást többé. Nemrég múltunk 30 évesek, szóval emiatt is vártam, nem akartam én már keresgélni újra, ha van egy normális kapcsolatom. De nincs.
Véleményeket várok. Köszönöm szépen.
Jól tetted! Most pedig szívd tele a tüdőd friss levegővel és kezdődjön az új életed!
További sok sikert kívánok! És hogy találd a neked való férfi!
Köszönöm.
Egyedül attól félek, hogy már elmúltam 30, de én tényleg
mostanra értem meg az ehhez hasonló döntések meghozatalára, ezt vállalom.
Akkor is, jobb, ah egyedül félsz, mintha attól kellene félnek, mikor milyen új korlátozást vezet be az életedbe.... 30 táján már esélytelen, hogy változzon, ahogy láttad is.
Az előbb olvastam egy hasonlót, lassan már a kutyát se viheti le... miféle étet volna az? Zombi lét.
SEMMIT nem veszítesz, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!