Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene ezt rendbehozni?
Sok év után fél éve szakítottunk mert talált mást. Nekem ő volt mindig is a mindenem, egész életemben vele akartam már lenni. Ő depisebb, magának való én harsányabb. Szétmentünk mert talált mást. Próbáltunk elszakadni, nem beszéltünk egy hónapig, én is randiztam de csak leépültem fokozatosan lelkileg, fizikailag. Kb életkedvem sem volt annyira a hatása alatt voltam.
Azt mondja jobb az új csajjal mert nyugi van de még szeret, még nem tudott beleszeretni keres, találkozunk, néha kedves néha kétségbeesett, néha bújik néha eltaszít. Nem tud dönteni én vagy az új.
De már teljesen tönkremegy benne ő is. Amikor megismertem is vékony volt évek alatt tornáztunk rá 8kg az mimd lement, pánikrohamok, mély depresszió, szorongás, minden megy nála. Nálam is.
Azt ígértem magamnak kitartok de közben elkezdek dolgozni az önbizalmamon, új hobbik, emberek, megteszem amiktől eddig féltem de akartam. Erősebb legyek lélekben. S így birjam várjak.
De nem bírom megmenteni önmagától, elengedni se, ő se engem.
Nem látja be ilyen rossz külön akkor próbáljuk meg együtt ismét.
Mit kellene? Hogy kapjam vissza ha depressziós, szorong? Ilyenkor embergyűlölő, csak egyedül kockul a szobában...
De el bírod engedni, csak akarni kell. De te szándèkosan táplálod ezt a megszállottságot, aztán persze, hogy nem jutsz sehova. Ő is adja alád a lovat a baromságaival, hogy jobb az új csajjal, de ebyèbkènt nem szerelmes belè, meg nem tud tèged elengedni...hagyjuk már! Igenis nagy igazság az, hogy aki szeret, az veled van, minden más csak mellèbeszèlès. Mentegetheted, hogy de ő is szarul èrzi magát, meg depressziós meg többi, csak ettől nem leszel előrèbb. Veled lenni nem akar, hát el kell engedni. Az èlet nem olyan hosszú, ès csak egy van, kár elpocsèkolni hónapokat, èveket felesleges picsogásra.
Ès ha majd egyszer vègre túl leszel ezen, ès összehoz az èlet olyannal, aki tènyleg hozzád való, ès tènyleg szeret, majd te is bánni fogod, hogy ennyit vervődtèl olyanok, ami nem èrte meg.
Már règ túl lehetnèl rajta, vagy legalábbis már jobb állapotban lennèl, ha nem kapaszkodnál görcsösen bele, hanem szèpen elköszöntèl volna tőle. Tiltás, törlès, 0 kommunikáció. Új jobbik keresèse, figyelem elterelès, barátnőzès stb. Ennyi a nyitja, a többit az idő majd megoldja.
Igazatok volt. Ma összetört a szavaival.
Már nem bírom. Nem akarok érezni semmit, elég volt. Feleslegessé váltam😔😔😔
Voltam ilyen se veled se nélküled dologban 2 évig. Tudom milyen és te még nem tartasz ott leválási szinten, hogy felfogd, hogy csak önző, imádja, hogy függesz tőle, ezért megtesz mindent, hogy visszatartson. Egyszerű pszichológia, imádja, hogy az egóját simogatod ezzel, lehet tudatában sincs.
Te meg mint egy drogfüggő, függesz a figyelmétől, a néha eldobott szeretetmorzsáktól, mint egy heroinos. Nagyon destruktív felállás ez, ami mézesmázas szerelmi vallomásokba van becsomagolva.
Szerintem menj el pszichológushoz. Nekem rengeteget segített, így tudtam lerakni az én "függőségem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!