Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek tovább vagy elengedjem?
Most szó szerint az igazságot fogom leírni úgy is hogy az nem vett jó fényt rám, és szépíteni sem akarok semmit.
Kapcsolatunk a párommal nagyon jól indult, 2 évvel késöbb terhes lettem és innen kezdődtek a problémák.
Terhességem elejétől (1.hónap) mint ha megbolonduktam volna, a párom akit imádtam a legnagyobb ellenségem lett...
Mindenben melletem állt de egyszerűen úgy kezeltem mint egy vadidegen embert , nem aludtunm egy ágyban, nem engedtem hogy közeledjen felém, nem volt szex és mellete semmi, sokszor hozzá sem szoltam amikor megjött munkából és vegig láttam hogy mennyire megviseli ez de ez kicsit sem tudott érdekelni egész terhesség alatt. Szó szerint akaratlanul is kínoztam és ő mindig csak tűrt és tűrt.... rengetegszer probálta mondani de nem érdekelt....
Azt hittem hogy amint megszűltem jobb lesz de nem így lett, most 1 éves a gyerek és azóta is ez a helyzet nálunk. 21 hónapja nem szexeltünk és most már nagyon rossz a kapcsolatunk is.
Sőt... igazából szakítani fogunk és most kezdek fejben felébredni hogy mit műveltem eddig.
Párom már nem szeret ezt ki is mondta és már nem bírja ezt tovább, most az elmúlt napokban nagyon igyekeztem a kedvében járni de hozzám sem akar érni, csak a közös albérlet miatt van még itt de menni akar és be akarja fejezni.
Amit mondott az annyi volt hogy belül ez annyira megviselte őt hogy ezt még 1x nem bírná ki ha ez megismétlődne és egyszerűen amennyire rajongott értem úgy menekülne most már.
Sajnos ez nagyon menthetettlennek tűnik és nekem is most kezd helyrejönni a fejemben ez az egész...
Szinte biztos, hogy talált valakit, aki férfiként néz rá, és akivel normálisan, nyugodtan élhet majd. Meg is érdemli, mert amit te csináltál vele, az nagyon nem normális.
Te meg majd küszködhetsz egyedül egy kicsi gyerekkel.... de ezt az utad te választottad, te alakítottad.
Érdekelne a válaszadók neme is... egyértelműen a hormonok a hibásak a dologban. Én terhes nem vagyok, és nem is voltam, mégis átéltem párszor. Te is hibás vagy benne, pár hónap alatt fel kellett volna ismerned a dolgot, és beszélni egy orvossal, vagy pszichológussal, szerintem lehetett volna csillapítani.
Néha az embernek kell egy nagy pofon, hogy észhez térjen, megkaptad. Szerezz időpontot orvoshoz, keress egy pszichológust is, és igen, beszélj a pároddal, mondd el, hogy egy idióta voltál és teljesen megőrültél a hormonoktól, és fogalmad sincs mi történt veled. Egy (sok próbát megér), de nem 1-2 hónap lesz rendbehozni.
15,nő vagyok 2 gyerekkel, de életemben nem viselkedtem így a férjemmel.
Ne kenjünk mindent a hormonokra. Abban egyetértek, hogy ha valóban valami rendellenesség a hormonháztartásban, akkoe viszont felelőssége, hogy orvoshoz menjen vele. Ezt elszalasztotta 2 évig!! Nem kell felmenteni őt a tettei alól szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!