Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeresett az expasim, de nem egyértelmű, hogy mit akar?
Sziasztok,
talán előfordult már mással is a szituáció. Volt egy srác, akivel jártam, de különböző okok (többnyire az ő bizonytalankodása miatt) nem jött össze a dolog. Szakítottunk, rossz volt, túltettem magam rajta. Már több, mint egy éve nem is igen beszéltünk. Én nem kerestem. Max szülinapi üdvözletek cserélődtek. Igaz, hogy facebook-on továbbra is ismerősök maradtunk és általában minden bejegyzésemet lájkolta továbbra is, de gondoltam, hogy oké, bejön neki, amit csinálok.
Aztán novemberben megkeresett, hogy hogy vagyok. Elindult egy beszélgetés. Bennem nem múlt el még a dolog, nem is volt senkim, szóval örültem neki. Aztán megkérdezte, hogy lenne-e kedvem találkozni vele. Találkoztunk. Beszélgettünk 5 órát, igaz csak általános dolgokról. Nem kérdeztem én sem semmi magánjellegűt. Kíváncsi voltam csak, hogy mit akar, mi lesz ebből. Kért egy újabb találkozót. Aztán az már nem jött össze. Először lemondta, és nem igazán ajánlott fel újabb időpontot. És a megkeresései is kezdtek ritkulni. Már nem érdeklődött irántam. Rosszul esett, de úgy éreztem, hogy oké,ez van, megint csak belegyalogolt az életembe és kész.
Volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy nagyon megharagudtam rá. Hogy miért zavar össze érzelmileg már megint, ha továbbra sem akar semmit. Úgyhogy megírtam neki, hogy inkább hagyjuk békén egymást és töröltem a facebookon is. Nem reagált rá semmit. Másnap megbántam, és kértem egy találkozót, hogy beszéljük ezt meg. El akartam mondani, hogy nekem ez rossz, ne csinálja. Nem haverok vagyunk, ne bánjon velem úgy, mint egy régi ismerősével.
De most elbizonytalanodtam, hogy van-e értelme ennek. Sorba álljak megint egy pofonért? Vagy hagyjam? HA elmegyek, sanszos, hogy megalázom magam. Ha nem, sanszos, hogy továbbra sem tudom teljesen lezárni magamban, mert benne lesz a remény, hogy mégis jelentkezik még.
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!