Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mi a szemetekben az első és egyértelmű jele annak, hogy egy pasi akar tőletek valamit? Mi a "vízválasztó"?
Nálam az, ha megcsókol.
Halál komolyan :D
1. soha nem voltak barátaim, kicsit fejletlen a szociális készségem, nem érzem a különbséget a baráti, és a több mint baráti közeledés között.
2. önbizalomhiányos vagyok, nem hiszem el, hogy érdeklek bárkit is, amíg nem jelzi ilyen félreérthetetlenül.
Páromnak 3 éve tetszettem, (és ő is nekem, csak 2. pont miatt gondoltam kár próbálkozni) de fel se tűnt, csak mikor végre összeszedte magát, és megcsókolt. Akkor döbbentem rá, hogy lehet hogy érdeklem. :D Egészen addig azt hittem, csak havernak tart.
Ha elém áll és megmondja, hogy tetszel, gyere velem randira. Addig minden félreérthető dolgot úgy kezelek, hogy csak kedves és félreértem.
N
#5 A csók? :D Na jó, az azért talán túl direkt és spontán, és könnyen veheti a nő lerohanásnak. Az ismerkedést akár ott, abban a pillanatban zárná le, a hevesebbek pedig pofonnal "jutalmaznák"...
Én azért abból indulok ki, hogy a nők általában a lassú víz partot mos-típusú ismerkedést preferálják, amikor a szerelem szépen, lassan alakul ki és megvan az a bizsergető időszak, amikor még nem vagytok együtt, de már majd megőrülsz a másikért. De ebben is kell lenni valaminek, ami "áttöri a gátat": egy mondat, egy cselekedet, bármi. De mi az?
Na igen, éppen ezért is írtam, mi már akkor 3 éve kerülgettük egymást, közel álltunk egymáshoz. (kb amit te is írsz, szép lassan kialakult a vonzódás, a csók csak áttörte a gátat) Egy hirtelenjében megismert ember esetében lehet, hogy nem díjaztam volna, ha spontán lesmárol :)) De nekem úgy általában elképzelhetetlen, hogy egy hirtelenjében megismert emberrel komolyan vonzódjunk egymáshoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!