Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti próbálkoztatok már másodszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3.14159265357989 kérdése:

Ti próbálkoztatok már másodszor, egy egyértelmű visszautasítás után? Vagy történt már veletek ilyesmi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából velem még nem nagyon történt ilyesmi, ha nemet mondtam valamire (táncra, italra, akármire) általában mindig megértették, vagy maximum nógattak, hogy "naaa, ne kéresd már magad", stb.

De nagyon sok barátnőm mesélte, hogy voltak srácok, akik elhívták őket valahova, ők nemet mondtak (nem az időpontra, az még nem is volt, olyan stílusú kérdésre mondtak nemet, hogy "meginnál esetleg velem valamit?" meg "eljönnél velem ebédelni?"). Erre a srácok meg újból elhívták őket néhány hét után. Megint nemet mondtak, ezúttal elmondták nekik, hogy nem igazán az esetük/csak barátkozni szeretnének vagy még azt sem, szóval hogy nem érdekli őket a srác. És általában még ezek után is érkeztek meghívások, sőt, van olyan barátnőm, akinél egy srác már kb 4,5 éve próbálkozik, 3-4 hónapos kihagyásokkal is, és hiába magyarázza, nem ért a szóból. Tudom, ez utóbbi ritka eset azért, de mindenesetre, az lenne a kérdésem:

Ti próbálkoztatok még egyszer (vagy többször) egy egyértelmű elutasítás után? Ha igen, miért, mit gondoltatok, mit reméltetek? Tényleg nem nagyon értem a logikáját a dolognak, jó, persze, vannak lányok, akik játszanak a fiúkkal, meg kéretik magukat, de érdekelne, hogy mi jár ilyenkor az emberek fejében. :) Köszi a válaszokat! :)

(nem akarok amúgy ezzel bántani senkit, ha sikerült, akkor bocsi. csak kíváncsi vagyok, hogyan működik ez a dolog.)

2018. júl. 29. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Én pár évvel ezelőtt mikor 18 voltam elmondtam egy 21éves lánynak, hogy tetszik nekem. Erre azt kaptam, hogyha picit idősebb lennék, meg hogy 18évesen csak barátként tud rám tekinteni. Ami abszolút érthető. Amúgy nem ez jött le a lánynak a viselkedéséből utána sem. Csak szimplán én még akkor gimis voltam, bentlakásos suliban szóval még ha össze is jöttünk volna szerintem tudta, hogy kb soha nem találkoztunk volna :D Ezután barátilag még beszélgettem vele 1évig, mert nagyon szerettem a stílusát, de azután már nem próbáltam meg felszedni.

Ha visszautasítanak őszintén egy őszinte vallomásra akkor nincs mit szépíteni rajta, nem fogom pazarolni az időmet, és az ő perceit sem fogom kellemetlenné tenni azzal, hogy olyannal próbálkozok ami nem fog működni.

Soha sem ereszkednék le odáig, hogy visszautasítás után megalázzam magam mégegyszer. Többre tartom magam ennél. :D Bár elképzelhető, hogy valaki eljut arra a pontra amikor már minden reménytelennek látszik, és elvakultan szerelmes lesz egy lányba, de nem velem.

2018. júl. 29. 23:37
 2/8 anonim válasza:
100%
Éppen tegnap akart valaki megcsókolni, nem teljesen ilyen téma de talán hasonló. Határozottan eltoltam magamtól, mert van valakim, viszont talán picit tetszett. Ezt érezhette rajtam, mert tovább puszilgatta a vállam, miután elfordultam, próbált mégis csak "megpuhítani". Talán a többi mögött is ez állhat, hogy azt érzik lehet esélyük, csak rossz az időzítés/alkalom/stb.
2018. júl. 30. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg lehet kínos, de a lányok, ahogy írtad is, bizony tényleg szokták kicsit kéretni magukat. Ezért én annak az elvén vagyok, hogy 3 a magyar igazság... Szóval pasiknál kicsit más lehet a felfogás, mint ahogy te gondolod. És nem érdemes egy elutasítás után feladni, mert akkor meg az a baj, hogy nem is kellek eléggé.

3 után tényleg feladom. Persze azért ez szituációfüggő is. Mert nem mindegy hogy egy Facebook üzenetről van szó, vagy kapok egy pofont (nem volt még ilyen) mondjuk, mert megpróbáltam megcsókolni. :D

Meg azért látszik az egy nőn, hogy egyáltalán nem vevő rám, vagy kicsit kéreti magát. Ha meg mondjuk bunkó, flegma, vagy más miatt csalódás, akkor hagyom egyből.

2018. júl. 30. 04:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves #1!

Igen, ez nekem is logikusnak hangzik, abszolút érthető az álláspontod.

2018. júl. 30. 13:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves #2!

Igen, ebben lehet valami.

2018. júl. 31. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves #3!

Szóban forgó barátnőim esetében nem jellemző a kéretés. :D De persze jogos, ha csak ezzel találkozik valaki, nyilván ebből tud csak következtetést levonni.

A három még nem olyan vészes, az alatt még meg is gondolhatja magát a lány, ha elsőre mondjuk még nem is akart volna igent mondani semmiképp sem. De azért utána már engem is zavarna a dolog...

2018. aug. 1. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy egyértelmű visszautasítás után, ahol a lány tudtomra adja, hogy nem vagyok az esete, és semmi esélyem nála, nem próbálkoznék még egyszer. Minek?

Viszont ha egyéb szöveggel (pl.: "bocsi, most nem akarok kapcsolatot") utasítanak vissza - velem ilyen is előfordult, akkor azért megpróbálnám még egyszer, várva néhány hónapot, hátha meggondolja magát, és mégis akar. Ilyenkor azt tételezem fel, hogy a lány igazat mond, és tényleg nem akar kapcsolatot, és nem pedig csak velem van a baja.

Ha meg azzal utasít vissza valaki, hogy van pasija, akkor lehet, hogy mondjuk egy év múlva - ha addig mással nem alakulna semmi - újra megpróbálnám, vagy kipuhatolnám, nem szakított-e véletlenül.

21/f

2018. dec. 31. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt egy egyetemi évfolyamtársam. Én a fiú, ő lány. Már az első pillanattól kezdve tetszett. Elsőéven volt pár randi, de nem nagyon lett belőle semmi, és így utólag szerintem én sem voltam elég határozott. Aztán, utána csak jóban voltunk, akkor még nem volt divat ez a barátzóna kifejezés, de simán belekerülhettem. Másodéven megint elhívtam randira, ott sem volt előrelépés, és ismét elmondom, hogy én is lehet, hogy puhány voltam, még kevés tapasztalatom volt. De akkor és ott én nem éreztem részéről, hogy akarna többet. Teltek az évek, nekem voltak más lányok, neki meg tudtommal nem volt semmi komoly. De közben valamennyit mindig beszéltünk, a kapcsolatot nem szakítottuk meg, voltak néha közös órák stb. De én már nem erőltettem harmadjára. Ugyanakkor, továbbra is nagyon tetszett nekem, amikor megláttam, azért néha elképzeltem, hogy milyen lenne együtt.

Eltelt három év, lediplomáztam, valahogy szóba jött, hogy igyunk meg egy fröccsöt a diploma tiszteletére. Belement, el is mentünk. Vagy azért, mert már tapasztaltabb és határozottabb voltam vagy tényleg ő is akarta, de lett folytatása. Már vettem a jeleket, hogy ő is többet akar. Azon a randin, amikor összejöttünk, elköszönéskor én csak puszit adtam, majd ő húzott vissza és megölelt. Én akkor nem szаrtam be, tudtam a dolgom, megcsókoltam.

Most persze mindenki gondolhatja, hogy csak összejöttek, akiknek össze kellett volna már rég. De sajnos nem. Hét hónapot voltunk együtt, de ilyen lapos kapcsolatom még sosem volt. Kiderült, hogy párkapcsolati szempontból alig illünk össze, teljesen mások a céljaink, konkrétabban, nekem megvoltak már, neki meg semmi. Az ágyról nem is beszélve, az együttléteink is teljesen laposak voltak, annak ellenére, hogy nekem ő, mint nő, nagyon bejött és elmondása szerint én is az első naptól kezdve vonzó voltam számára. De a passzivitása az ágyban mindig olyan szürke hangulatot teremtett. A kapcsolat háromnegyedénél már látható volt, hogy nem lesz hosszú életű. Leültünk, megbeszéltük és békével elváltak útjaink. Azóta nem is beszéltünk, csak a kölcsönös születésnapi, karácsonyi, újévi köszöntés voltak meg.

Szerintem az nagyban közrejátszott, hogy mivel régóta ismerjük egymást, azt hittük, tényleg ismerjük egymást, de valójában mégsem. Szóval, ez az én történetem, ahol hét év után, három próbálkozás után csak pont került a sztori végére. Bevallom, kicsit csalódás is volt, hogy ennyire nem megy azzal, akire nekem valahol tudat alatt mindig vágytam egy kicsit, de most már legalább tudom, hogy nem megy, semmilyen szomorúságot vagy hasonlót nem érzek.

2019. jan. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!