Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen "egyértelmű" a jelek alapján hogy nem lesz belőle semmi, még is úgy érzem hogy ki akarom erőszakolni a nemleges választ?
Nem vagyok a híve az eltűnésnek, ha valakivel ismerkedek és ugy érzem hogy nem érdekel tovább megszoktam mondani, cserébe igazából ugyanezt elvárnám...plusz ha valakivel esetleg kapcsolatba voltam sem vagyok az a típus hogy letiltom és megvan oldva, mert ez nem az én stílusom.
Minden alkalommal (most is) ha alakul valami de aztán mégiscsak megszűnik a másik fél felől a lelkesedés akkor én elvárnám hogy mondja meg hogy bocsi, de nem akarok veled többet találkozni.Túl nagy kérés? Tudom hogy kellemetlen, saját tapasztalat mert én is voltam már ilyen helyzetbe, de ugy tiszta ha megmondom. Most is van egy srác….a talizunk e még kérdésre igennel válaszol de azóta se a finom se a célzottabb célzásokra nem reagál, de mondjuk elég egyértelmű hogy nem akar semmit. Még is úgy érzem hogy ki kell erőszakolnom belőle mert igy folyamatosan csak azt várom hogy mikor fog írni, hátha mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!