Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek az okok ebben az esetben, ha a férfi nem akar kapcsolatot? Nem mondja ki, de egyértelmű.
Figyelt kérdés
- senkije nincsen
- a vonzalom/ érzelmek kölcsönösek
Mindez megvan,mégsem sikerül eljutni randiig. Találkozgatunk, de inkább barátinak mondanám érzelmekkel ( semmi történt köztünk) de egyértelmű jelét ad az érzéseinek. Mutatja, kimondja.
2019. okt. 31. 04:53
1/8 anonim válasza:
1. Lehet, hogy aszexuális. Vagy a szex terén valami nem jó, a részéről.
2. Lehet, hogy csalódott. Többé nem akar.
3. Egyszerűen egyedül jobb neki.
2/8 anonim válasza:
Vagy impotens vagy csak a belsőd tetszik neki, a külsőd egyáltalán nem.
4/8 anonim válasza:
Csak Te érzed hogy az érzések kölcsönösek.Ugyanis, ha tényleg azok lennének az ő részéről,már kapcsolatban lennétek....vigyázz az ilyennel!!
5/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Azért az ő nevében ne beszélj. Azért érzed kölcsönösnek az "érzelmeket", mert nálad vannak.
A vonzódás meg egy nudli. Azért, mert valaki dugna, nem azt jelenti, hogy el is akar venni és 100 gyereket csinálni.
Elütheti veled az időt, de nem te vagy, akire várt.
6/8 anonim válasza:
Marhara vonzodhat es lehetnek erzelmei, ha a randiig nem juttok el. Ebredj fel. Max johetsz, ha a masik csajjal nem jon neki ossze, akire var.
7/8 anonim válasza:
Mondhatni, hogy magamra ismertem a kérdésből, mert én is ilyen vagyok. Egy betegségből* adódóan viselkedek így a nőkkel, mert nekem is vannak érzelmeim, de mivel ez* egy hátráltató tényező, így szinte mindig behúzom a kéziféket, mert az esetek többségében tudom, szívás (lenne) a vége.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez a történet azért nem annyira egyszerű. Hamarosan távol sodor minket az élet egymástól. Másik dolog. En most vagyok benne egy szakításban. Friss a dolog.
2019. nov. 1. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!