Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik lehetnek az okok ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek az okok ebben az esetben, ha a férfi nem akar kapcsolatot? Nem mondja ki, de egyértelmű.

Figyelt kérdés

- senkije nincsen

- a vonzalom/ érzelmek kölcsönösek

Mindez megvan,mégsem sikerül eljutni randiig. Találkozgatunk, de inkább barátinak mondanám érzelmekkel ( semmi történt köztünk) de egyértelmű jelét ad az érzéseinek. Mutatja, kimondja.

2019. okt. 31. 04:53
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

1. Lehet, hogy aszexuális. Vagy a szex terén valami nem jó, a részéről.

2. Lehet, hogy csalódott. Többé nem akar.

3. Egyszerűen egyedül jobb neki.

2019. okt. 31. 06:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy impotens vagy csak a belsőd tetszik neki, a külsőd egyáltalán nem.
2019. okt. 31. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem vonzod annyira.
2019. okt. 31. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak Te érzed hogy az érzések kölcsönösek.Ugyanis, ha tényleg azok lennének az ő részéről,már kapcsolatban lennétek....vigyázz az ilyennel!!
2019. okt. 31. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Azért az ő nevében ne beszélj. Azért érzed kölcsönösnek az "érzelmeket", mert nálad vannak.

A vonzódás meg egy nudli. Azért, mert valaki dugna, nem azt jelenti, hogy el is akar venni és 100 gyereket csinálni.

Elütheti veled az időt, de nem te vagy, akire várt.

2019. okt. 31. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Marhara vonzodhat es lehetnek erzelmei, ha a randiig nem juttok el. Ebredj fel. Max johetsz, ha a masik csajjal nem jon neki ossze, akire var.
2019. okt. 31. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
Mondhatni, hogy magamra ismertem a kérdésből, mert én is ilyen vagyok. Egy betegségből* adódóan viselkedek így a nőkkel, mert nekem is vannak érzelmeim, de mivel ez* egy hátráltató tényező, így szinte mindig behúzom a kéziféket, mert az esetek többségében tudom, szívás (lenne) a vége.
2019. okt. 31. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez a történet azért nem annyira egyszerű. Hamarosan távol sodor minket az élet egymástól. Másik dolog. En most vagyok benne egy szakításban. Friss a dolog.
2019. nov. 1. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!