Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megkeresett az expasim, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeresett az expasim, de nem egyértelmű, hogy mit akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

talán előfordult már mással is a szituáció. Volt egy srác, akivel jártam, de különböző okok (többnyire az ő bizonytalankodása miatt) nem jött össze a dolog. Szakítottunk, rossz volt, túltettem magam rajta. Már több, mint egy éve nem is igen beszéltünk. Én nem kerestem. Max szülinapi üdvözletek cserélődtek. Igaz, hogy facebook-on továbbra is ismerősök maradtunk és általában minden bejegyzésemet lájkolta továbbra is, de gondoltam, hogy oké, bejön neki, amit csinálok.

Aztán novemberben megkeresett, hogy hogy vagyok. Elindult egy beszélgetés. Bennem nem múlt el még a dolog, nem is volt senkim, szóval örültem neki. Aztán megkérdezte, hogy lenne-e kedvem találkozni vele. Találkoztunk. Beszélgettünk 5 órát, igaz csak általános dolgokról. Nem kérdeztem én sem semmi magánjellegűt. Kíváncsi voltam csak, hogy mit akar, mi lesz ebből. Kért egy újabb találkozót. Aztán az már nem jött össze. Először lemondta, és nem igazán ajánlott fel újabb időpontot. És a megkeresései is kezdtek ritkulni. Már nem érdeklődött irántam. Rosszul esett, de úgy éreztem, hogy oké,ez van, megint csak belegyalogolt az életembe és kész.

Volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy nagyon megharagudtam rá. Hogy miért zavar össze érzelmileg már megint, ha továbbra sem akar semmit. Úgyhogy megírtam neki, hogy inkább hagyjuk békén egymást és töröltem a facebookon is. Nem reagált rá semmit. Másnap megbántam, és kértem egy találkozót, hogy beszéljük ezt meg. El akartam mondani, hogy nekem ez rossz, ne csinálja. Nem haverok vagyunk, ne bánjon velem úgy, mint egy régi ismerősével.

De most elbizonytalanodtam, hogy van-e értelme ennek. Sorba álljak megint egy pofonért? Vagy hagyjam? HA elmegyek, sanszos, hogy megalázom magam. Ha nem, sanszos, hogy továbbra sem tudom teljesen lezárni magamban, mert benne lesz a remény, hogy mégis jelentkezik még.

Vélemény?

2020. jan. 13. 12:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt most nem értem. honnan tudja, hogy foglalkoztam vele? Ő foglalkozott inkább velem. Én semmit nem lájkoltam az oldalán. A fejembe csak nem lát bele...
2020. jan. 13. 12:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, ez elképzelhető. Ami mondjuk inkább őt minősíti. Mert én, ha szerettem valakit, azt nem akarom bántani akkor sem, ha nem tudom szeretni. Nekem is volt hasonló esetem, amikor nem tudtam szerelmes lenni, de szakítottam és utána nem bántottam a másikat. Szerintem ez a korrekt és én büszke vagyok rá, hogy nem rondítok bele más életébe. Szóval lehet, hogy szarik rá, szarjon rá, nem az én problémám.
2020. jan. 13. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltam, hogy foglalkozol vele, hogy miután tiltottad, mégis felkerested és mentél utána. Így sose zárod le. Te hiába vagy korrekt, ha nem egyformák az emberek.
2020. jan. 13. 13:02
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem jó a sorrend. Ez már a vége volt. Én egy éve már nem kerestem, ő keresett meg engem. Igen, most ez a tiltás a végén túl durvának tűnt, akartam egy normális lezárást. Nem foglalkoztam vele, hanem egy találkozót kértem, hogy legyen egy lezárása ennek és mindenki menjen a dolgára.

De azóta meggyőztem magam én is, hogy nem kell ez, mert csak saját magamat szívatom meg vele. Szóval nem lesz lezárás, ő meg marad letiltva.

2020. jan. 13. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy a végén volt. De ettől még az exed ismer téged, tudta jól, hogy fogsz reagálni. Erre gondoltam.
2020. jan. 13. 13:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Tehát azt gondolod, hogy én ezek után is szóba fogok vele állni?
2020. jan. 13. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :D Én csak arra gondoltam, amit fent is írtam.
2020. jan. 13. 13:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, megkeresett, ő is foglalkozott velem, én is vele. Nem haraggal váltunk el, nekem meg volt gyerekszobám. Ha egyértelműsítve lett volna, hogy ez egy baráti megkeresés, akkor én is úgy álltam volna hozzá. De nem annak tűnt, csak aztán ő meg kihátrált belőle. Ez esett igazából rosszul, nem az, hogy megkeresett. És nem, a jövőben nem fogok szóba állni vele, emberileg csalódtam benne.
2020. jan. 13. 13:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Zárjuk le a kapcsolatot végleg, találkozzunk ezért.

Csak barátilag találkozzunk.

Ebben nekem is volt részem. Mindkét kategóriaban.

Szex volt a vége minden esetben. Rossz volt, érzelmek nélküli. Nem kielégülést hanem ürességet éreztem

2020. jan. 13. 15:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Jó, hogy ezt írod! Sajnos nekem is eszembe jutott - amíg a lezáró beszélgetés még jó ötletnek tűnt - , hogy felhívom magamhoz, mert itt nyugodtabban tudunk beszélgetni. És nem állítom, hogy nem mentem volna bele ilyesmibe. És az is biztos, hogy megalázó lett volna utána. Szóval köszi!
2020. jan. 13. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!