Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem a szívét. Meg kellene magam ölnöm emiatt?
Volt egy szeretett barátnőm, akit a saját hülyeségemnek köszönhetően a végtelenségig megbántottam. Ő tényleg önzetlenül szeretett engem, mindent megtett értem, de én ezt felrúgtam, elrontottam.
Neki én jelentettem a világot, és most tényleg szegény romokban hever.
Ez engem rettenetesen bánt, mert nem az az ember vagyok akinek most gondol.
Nem tudok másra gondolni csak, hogy ezt tettem pont azzal, aki szeretett engem, szeret is, de nem tud megbocsátani.
Magamban is óriásit csalódtam és nem érzem jól magam, egy árnyék vagyok.
Ha öngyilkos lennék, akkor az elégtétel volna?
Nem, nem csaltam meg, és ami még rosszabb nem ütöttem meg, de akkor is teljesen megöltem a lelkét.
Elöször is, aki öngyilkosságra buzdit; te belegondoltál, hogy mit teszel? Egy már alapból maga alatt lévő emberbe még belerúgsz, aztán ha tényleg megtörténik a baj, meghúzod magad a sarokban, mint a patkány, ami vagy.
Kedves kérdező, nem tudom mit tettél, de öngyilkosság egy végleges megoldás átmeneti problémára. Bármi is van mögötte, az idő sok mindent meggyógyít. Nem csaltad meg és nem bántottad, így azt gondolom, hogy csak az érzelmeitek miatt gondoljátok most főbenjáró bűnnek, amit tettél. Adjál magatoknak időt emészteni, 1-2 hét múlva vegyed fel vele a kapcsolatot és beszéljetek meg egy találkozót, hogy szóban megoldjátok a problémát.
Kérdező, írj nekem privátba kérlek. Szerintem tudnék segíteni neked, mert voltam szinte ugyanebben a szituációban, és megtudtuk oldani a lánnyal.
Öngyilkosságra ne gondolj, egyrészt az egy gyáva menekülés lenne a részedről, másrészt ha a lány a szakítás miatt is romokban hever, akkor szerinted a halálod híre mit tenne vele?
Kérlek írj üzenetet, hogy pontosan mit tettél és ígérem megpróbálok segíteni.
Üdv a klubban, kedves kérdező.
Ugyanezt követtem el én is. Elhagyott engem, joggal. Önző voltam, és gyökér vele. Én sem csaltam meg, de sokszor a lelkébe tiportam, pedig minden porcikájával szerelmes volt belém, már-már rajongásig szeretett.
Nem tudtam elfelejteni... Nem tudom. Én is gondolkodtam ezen is, hogy jobb lenne végeznem magammal. Vagy mindenkivel, aki az utunkba állt, mert bizony volt sok jóakaró, kedves ember körülöttünk, és aztán követem őket.
De minden nap valahogy próbáltam túlélni. Tönkre tettem a gyomrom, mert napokig nem ettem, de viszont inni ittam, mint a kefekötő.
Próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot. Ne légy gyáva. Bármit is tett, ne vádold semmiért. Küzdj a bocsánatáért a végsőkig, ha vissza akarod szerezni. Kitudja, talán lehet, hogy nem viselkedtél jól, de ez a fajta szerelem nem múlik el egyről a kettőre, akkor sem, ha a másik ember próbál megutálni. :) Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!